Mediator Lopik

Mediator Lopik

Mediator Lopik

Mediator Lopik

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Wat kan ik als mediator Lopik betekenen als jullie gaan scheiden? Stap voor stap worden jullie meegenomen in het volledige scheidingsproces. Je wordt goed geïnformeerd, zodat er goede keuzes kunnen komen. Gesprekken zijn bij jullie thuis.

Zorg voor goede hulp bij de scheiding. Zo zijn er geen losse eindjes en zijn er goede afspraken gemaakt omdat je goed geïnformeerd bent. Dit geeft de beste basis voor de toekomst om goed verder te kunnen.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mediator voor een volledig scheidingspakket

Als eerste is er een kosteloos kennismakingsgesprek bij jullie thuis. De vervolgstappen zijn:

 • Samen worden afspraken gemaakt over alle zaken die voor jullie relevant zijn. Denk aan alimentatie, de woning, financiën, schulden, inboedel en pensioenen. Alles wordt besproken en passende afspraken worden gemaakt. Deze worden vervolgens vastgelegd.
 • Spelen er urgente zaken of zijn er spanningen omdat je niet weet waar je aan toe bent, dan wordt dit als eerste aangepakt. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je snel duidelijkheid wilt over wat mogelijk is met jullie koophuis bij de scheiding. Wat is haalbaar en kan één van beiden in de woning blijven? Heeft partneralimentatie hier nog invloed op of zijn er andere factoren? Met jullie bespreek ik als mediator Lopik wat prioriteit heeft en wat stappen zijn om hier snel duidelijkheid over te krijgen.
 • Bij kinderen wil je natuurlijk alles goed regelen voor de kinderen. Er komen dan ook passende afspraken over jullie kinderen in het ouderschapsplan. Hoe ga je goed als ouders verder? Wat past bij jullie kinderen? Denk aan hoe je de zorgverdeling invult, de hoogte van de kinderalimentatie en hoe je elkaar op de hoogte houdt.
 • De juridische procedure wordt afgehandeld.
 • Je betaalt een all-in tarief voor de afwikkeling van de hele scheiding.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Lopik. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe regel je de scheiding goed voor de kinderen?

Uiteraard wil je voorkomen dat jullie kinderen schade ondervinden van de scheiding. Je wordt dan ook ondersteund in het maken van passende keuzes en er worden tips gegeven hoe je hen zo goed mogelijk helpt:

 • Tip: het kan zijn dat jullie kind(eren) denken dat de scheiding zijn of haar schuld is. Benadruk daarom dat de scheiding niet aan de kinderen ligt. Soms denken kinderen dat zij invloed hebben op de keuze van de scheiding. Geef aan dat zij losstaan van de oorzaak en het ook niet kunnen veranderen.
 • Het is mogelijk dat ik als mediator Lopik met oudere kinderen een apart kindgesprek heb. Dit is gewoon bij jullie thuis en aan bod komen: hoe denken zij over dingen, zoals hoe jullie de zorgverdeling voor ogen hebben. Wat zien zij zitten en wat niet? Hebben ze vragen ergens over of maken ze zich ergens zorgen over?

Met mediation goede afspraken maken

Samen met jullie worden alle zaken besproken en word je goed geïnformeerd. Denk bijvoorbeeld aan de partneralimentatie. Als hier onenigheid over ontstaat, wordt dit besproken. Iemand heeft bijvoorbeeld moeite met het betalen van partneralimentatie. Besproken wordt dan: wat is de reden hiervan? Soms helpt het om in elkaars schoenen te gaan staan en om naar het totale plaatje te kijken.

Scheiding aanvragen via Resolve? Stap voor stap wordt alles besproken. Wij zorgen voor snel duidelijkheid en overzicht. Zodat je verder kunt.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button