Wim Bramel

Mediator Losser 

Mediator Losser

Mediator Losser 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Kies voor de professionele ondersteuning van mij als mediator in Losser.

Wat ik kan betekenen als jullie gaan scheiden: gezamenlijk maken we goede afspraken, die werken in de praktijk. Dit geeft rust en duidelijkheid voor nu en straks. Naast gesprekken thuis is ook videobellen mogelijk.

Gesprekken zijn bij jullie thuis. Samen regelen betekent een goede start voor de toekomst. Ik kom bij jullie thuis in Losser en omgeving, zoals De Lutte en Overdinkel. Ook bestaat mijn werkgebied uit Borne, Denekamp, Dinkelland, Eibergen, Enschede, Haaksbergen, Hengelo, Hof van Twente en Oldenzaal.

Jullie scheiding volledig regelen met de mediator Losser?

Als eerste is er een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jullie thuis. Hierin wordt jullie situatie besproken en wat ik voor jullie kan betekenen. Als jullie duidelijkheid hebben over mijn dienstverlening en de kosten van de scheiding (het all-in tarief), hebben jullie een totaal plaatje, om een goede keuze te maken. In de vervolggesprekken:

 • Samen met jullie worden alle zaken omtrent jullie scheiding stap voor stap besproken. Denk aan alimentatie, de woning, financiën, pensioen en inboedel. Bij kinderen onder onder de 18 jaar komen afspraken over hen in een ouderschapsplan. Denk aan de zorgverdeling, kinderalimentatie en hoe je elkaar informeert over de kinderen.
 • Bij een koophuis bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid over de vraag of één van jullie in de woning kan blijven.
 • De afhandeling bij de rechtbank zit bij het traject in begrepen. Je hoeft niet apart meer een advocaat in te schakelen.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Alles goed regelen voor de kinderen bij de scheiding

De scheiding heeft altijd impact op jullie kinderen. Met jullie wordt dan ook meegedacht over wat goede afspraken zijn voor hen. Ook worden er tips gegeven hoe je kinderen zo goed mogelijk steunt bij en na de scheiding. Voor wat oudere kinderen is het ook mogelijk dat ik apart een gesprek met ze heb. Zo kunnen zij hun verhaal kwijt en aangeven wat ze graag willen of juist niet zien zitten. Verder is van belang:

 • Is jullie kind boven de 12 jaar? Dan krijgt hij/zij een brief van de rechter of ze het eens is met het ouderschapsplan. Ga daarom van tevoren met jullie kind om de tafel en vraag naar zijn ideeën en wensen.
 • Leg ook als ouders uit hoe je bepaalde zaken wilt regelen. Als je bijvoorbeeld kiest voor co-ouderschap (is een gelijke zorgverdeling), hoe gaat dit er dan uit zien in de praktijk? Wat kan jullie kind verwachten?

Samen scheiden is voordeliger en levert meer op

Scheiden kost geld, linksom of rechtsom. Maar samen scheiden, dus kiezen voor een gezamenlijk oplossing zodat er geen verliezers uit de bus komen (zoals bij verjuridisering vaak wel het geval is) kost emotioneel minder.

Samen scheiden met een mediator kost ook in euro’s minder: een rekening die gedeeld wordt. Als jullie samen ouders blijven investeer je in de onderlinge relatie als ouders. Kinderen profiteren van een betere verstandhouding tussen jullie als ouders.

Wat klanten over mij zeggen

“Scheiden is niet leuk en best ingewikkeld. Komt erg veel bij kijken. Dan is het toch wel heel erg fijn als je daar professionele hulp bij krijgt van iemand die zich volledig onpartijdig heeft getoond en goed mee heeft gedacht over onze specifieke situatie. En dan ook nog eens altijd vlot zijn actiepunten nakwam en altijd adequaat reageerde op vragen. Kortom, totaal geen spijt van dat we met Resolve Visie en dan specifiek met Wim in zee gegaan zijn.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button