Mediator Middelburg

Mediator Middelburg

Mediator Middelburg

Mediator Middelburg

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust
Door te kiezen voor mij als de mediator Middelburg komt er overzicht en duidelijkheid. Jullie scheiding wordt van A tot Z geregeld, zodat je allebei goed verder kunt.

Ik ben aangesloten bij Resolve Visie, een landelijk netwerk van mediators. Hierdoor is er veel expertise in huis. Zo kunnen wij op veel terreinen iets voor jullie betekenen. Denk bijvoorbeeld aan keuzes over jullie financiën en woning. Gesprekken zijn bij jullie thuis. Hierdoor is er tijd en aandacht voor jullie zelf en voor jullie kind(eren). Ik kom graag bij jullie thuis om kennis te maken.

Service mediator Middelburg:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Tessa jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mediation in Middelburg

Mijn dienstverlening heet ‘scheiden in 7 stappen‘ en bestaat uit het begeleiden van het hele proces van scheiding. In de gesprekken is het doel te komen tot gezamenlijk gedragen afspraken. Vervolgens volgt de juridische afhandeling. Stap voor stap ziet het traject met mij als mediator Middelburg er als volgt uit:

 • Een eerste vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Daarin kunnen jullie aangeven wat je belangrijk vindt in het proces van scheiding. Ook wordt aan jullie gevraag wat de uitgangspunten en ideeën zijn. Jullie maken kennis met mij als mediator en ik vertel wat je van mij mag verwachten.
 • In de vervolggesprekken worden over alle zaken afspraken gemaakt. Zoals de woning bij de scheiding, financiën en het opgebouwde pensioen. Ook wanneer er een huurhuis of eigen bedrijf is, worden hierover afspraken gemaakt.
 • Als jullie minderjarige kinderen hebben worden er afspraken gemaakt over onder andere de omgangsregeling en de kinderalimentatie. Ook is er een kindgesprek met jullie kinderen mogelijk en wordt meegedacht hoe je je kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding.
 • Jullie worden op alle gebieden ondersteund. Je wordt juridisch goed geïnformeerd en ondersteund in de communicatie. Alle afspraken leg ik voor jullie vast in een scheidingsconvenant. Als jullie kinderen hebben leg ik de afspraken vast in een ouderschapsplan.
 • De stukken worden door onze vaste advocaat ingediend bij de rechtbank. Hiermee is jullie scheiding juridisch afgerond.

Vooraf krijgen jullie een volledig kostenoverzicht. Jullie betalen een all-in tarief. Dit zijn de totale kosten voor de scheiding, inclusief de afhandeling bij de rechtbank.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Middelburg. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Verschil tussen een mediator en advocaat

Het gebruikmaken van een mediator biedt je een goed alternatief voor het inschakelen van twee advocaten. Beide zijn professionele manieren om jullie scheiding te regelen.

Verschil is dat bij mediation afspraken in gezamenlijk overleg worden gemaakt. Zoals over jullie woning, financiën en de zorg voor jullie kinderen, Dit vraagt van jullie dus een commitment om er samen uit te willen komen.

Mediation brengt oplossingen

Jullie willen scheiden. En nu? Door aandacht te besteden aan de emotionele kant van de scheiding, door ondersteuning bij het maken van alle afspraken én door alle praktische en juridische zaken goed te regelen, weet je dat de hele scheiding zorgvuldig wordt afgerond.

Geen losse eindjes en duidelijkheid voor de toekomst. Je hebt zelf de regie gehouden, door samen om de tafel te gaan. Dit geeft een goede basis om straks goed verder te kunnen.

Wat klanten over mij zeggen

“Vakkundig en betrokken. In deze toch wel stressvolle periode, een vakkundige begeleiding gehad…ze was zeer betrokken en duidelijk in alles wat met het convenant te maken heeft …zo heeft ze ons goed geholpen naar een ,,volwassen scheiding.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Tessa jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button