Mediator Naarden

Mediator Naarden

Mediator Naarden

Mediator Naarden

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Regel het goed, regel de scheiding samen met mij als mediator Naarden. De scheiding wordt samen met jullie stap voor stap te geregeld. Dit geeft overzicht en rust voor nu en straks.

“Wij wilden netjes en zonder ruzie uit elkaar. Voor ons zelf, maar met name voor onze kinderen, wilden we alles zo goed mogelijk regelen. Voor ons de reden te kiezen voor scheidingsmediation. Ellen Nijenhof heeft onze scheiding op een persoonlijke en deskundige wijze geregeld.”

Ik kom bij jullie thuis in Naarden en omgeving en zoals Blaricum, en Laren. Gesprekken zijn ook mogelijk in de avonduren.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De scheiding volledig geregeld met Ellen

Ik kom bij jullie thuis om samen met jullie praktische zaken te regelen en goede oplossingen te zoeken. Ook juridisch is alles bij de mediator Naarden in goede handen. Mijn dienstverlening bestaat uit:

 • Kosteloos kennismakingsgesprek. In dit gesprek krijgen jullie aan de hand van jullie situatie, duidelijkheid over hoe lang de mediation ongeveer gaat duren, over de procedure en de kosten van de scheiding (het all-in tarief). Door het all-in tarief voorkom je verrassingen achteraf. De hoogte van het all-in tarief is mede afhankelijk van wat jullie nodig hebben om de scheiding goed en zorgvuldig te regelen. Indien er recht is op een toevoeging, dan betaal je een minimale eigen bijdrage. Het tarief wordt besproken tijdens het eerste kennismakingsgesprek.
 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over onder andere de eigen woning, de verdeling van de financiën en spullen en de kinder- en partneralimentatie. Bij een koophuis bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid over wat mogelijk is.
  Bij kinderen wordt samen met jullie een ouderschapsplan opgesteld. Hierin worden afspraken vastgelegd over bijvoorbeeld de zorgverdeling, wanneer zijn de kinderen bij welke ouder, hoe ga je om met mogelijke verhuisplannen en op welke wijze informeer je elkaar over de kinderen.
 • Jullie kunnen van de mediator Naarden een persoonlijke aanpak verwachten met gesprekken bij jullie thuis. Daardoor is er altijd ruimte voor het gesprek. Dit is vooral van belang als je door emoties niet tot elkaar kunt komen.
 • De totale juridische afronding wordt verzorgd door onze vaste advocaat. Hiermee is jullie hele scheiding tot een goed einde gebracht.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze echtscheidingsspecialist & mediator Naarden. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat is nodig voor jullie kinderen?

Voor kinderen bij de scheiding is er extra aandacht:

 • Met jullie wordt meegedacht over een goede zorgverdeling. Overwegen jullie bijvoorbeeld co-ouderschap (is een gelijke zorgverdeling) let dan op de volgende zaken: ben je in staat samen afspraken te maken en vertrouw je elkaar? Wat heb je in deze van elkaar nodig? Past het bij jullie kinderen en blijf je redelijk dicht bij elkaar wonen? Vervolgens is het zaak dat er duidelijke afspraken worden gemaakt over de zorgverdeling en over wie wat betaalt. Deze vragen bespreek ik met jullie zodat je samen bewuste afspraken kunt maken.
 • Betrek kinderen zoveel mogelijk bij dingen die hen aangaan. Ook is het mogelijk dat ik als mediator apart een kindgesprek met hen heb. Dit is uiteraard afhankelijk van of jullie kind dit wil. Besproken wordt hoe het gaat en of hij/zij dingen kwijt wil over de scheiding,

Ellen brengt rust en overzicht

Met goede, duidelijke afspraken worden discussies in de toekomst zoveel mogelijk voorkomen. Denk aan een duidelijke zorgverdeling voor jullie kinderen. Vaak is het lastig om in deze moeilijke periode goed met elkaar te blijven communiceren. Jullie worden hierbij dan ook ondersteund.

Door jullie vervolgens goed te informeren over alle mogelijkheden, zijn jullie in staat goede keuzes te maken. De mediator Naarden staat voor jullie klaar.

Wat klanten over mij zeggen

“De gesprekken waren rustig en begripvol. Ellen heeft ons goed geholpen. We wisten niet wat er op ons af zou komen. En hoe we dingen moesten aan pakken. Ook werd er goed met onze 2 jarige zoon rekening gehouden. Uiteindelijk is alles goed geregeld. En kunnen we beginnen aan een nieuwe start in ons leven.” – Bas uit Montfoort

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button