Mediator Opsterland

Mediator Opsterland

Mediator Opsterland

Mediator Opsterland

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Ik kom bij jullie thuis als mediator Opsterland. Ik bied jullie een volledig scheidingspakket, waarbij voor alle praktische zaken passende oplossingen worden gezocht én de juridische kant wordt geregeld.

In een gratis kennismakingsgesprek bij jullie thuis leg ik graag uit wat ik kan betekenen. Ook als één van beiden het initiatief voor de scheiding neemt, is mediation een goede oplossing.

Zolang jullie beiden de intentie hebben mee te werken, werkt mediation. Samen regelen geeft snel overzicht en duidelijkheid. Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Theo jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Complete afwikkeling van de scheiding

Wat je kunt verwachten:

 • Snel duidelijkheid over zaken waar je je zorgen over maakt. Wat is er bijvoorbeeld mogelijk met jullie koophuis bij de scheiding? Kan één van beiden hier blijven? Of wat te doen als er een huurhuis is. Ook afspraken over de financiën, alimentatie en pensioen worden gemaakt.
 • Voor kinderen onder de 18 jaar is een ouderschapsplan verplicht. Hierin worden afspraken over de kinderen vastlegt, zoals de zorgverdeling/omgangsregeling en de betaling van kinderalimentatie. Er is ook de mogelijkheid van een apart kindgesprek, zodat kinderen hun mening kunnen geven over dingen die hen aangaan.
 • De afwikkeling bij de rechtbank wordt verzorgd.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Opsterland. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Een echtscheiding regelen is maatwerk

Op hoofdlijnen zijn scheidingen hetzelfde, jullie gaan uit elkaar. Jullie zijn getrouwd in gemeenschap van goederen of op huwelijkse voorwaarden of jullie hebben een geregistreerd partnerschap al dan niet met voorwaarden.

Maar dan? Ieder mens is anders en reageert anders op een scheiding. Daarnaast is het belangrijk of er kinderen zijn? Iedere ouder wil het beste voor zijn/haar kind, maar denkt verschillend over de zorgverdeling. Is er een huurhuis of koophuis, is er een overwaarde of niet, is er vermogen of schulden, hoe zijn de pensioenen opgebouwd, zijn er schenkingen geweest tijdens het huwelijk? Dit maakt iedere scheiding maatwerk, geen mens is het hetzelfde.

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is nooit prettig maar waneer alles goed en snel word afgehandeld zonder gedoe dan is dat weer een zorg minder. ik zou zonder meer Resolve scheidingsbemiddeling aanraden als men het zou vragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button