Mediator Ouddorp

Mediator Ouddorp

Mediator Ouddorp

Mediator Ouddorp

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Als jullie kiezen voor mijn begeleiding als mediator Ouddorp, zorg ik ervoor dat jullie snel helderheid en overzicht krijgen gedurende het hele scheidingstraject. Mijn rol is om jullie stap voor stap te ondersteunen, waardoor jullie kunnen vertrouwen op een zorgvuldige afhandeling van alle aspecten van de scheiding.

De gesprekken vinden plaats bij jullie thuis in Ouddorp, waar jullie je op je gemak kunnen voelen. Ik bied ook flexibele afspraakmogelijkheden, inclusief avonduren, zodat we kunnen werken op tijden die voor jullie het beste uitkomen. Tijdens deze gesprekken staan jullie als partners centraal. We bespreken samen alle belangrijke beslissingen en zorgen ervoor dat jullie beide perspectieven en wensen worden gehoord en gerespecteerd.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Tessa jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorgvuldige afhandeling van jullie scheiding

Wanneer je kiest voor mijn begeleiding als mediator Ouddorp, zorg ik ervoor dat jullie scheiding van begin tot eind zorgvuldig wordt geregeld. Hieronder vind je een overzicht van wat dit proces omvat:

 1. Kennismakingsgesprek: We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jullie thuis. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie persoonlijke situatie, de stappen van scheiden, wat mijn dienstverlening inhoudt en het all-in tarief voor de gehele scheiding. Zo voorkomen we verrassingen achteraf en hebben jullie duidelijkheid over de kosten.
 2. Mediationgesprekken: Vervolgens plannen we meerdere gesprekken waarin we alle praktische zaken rondom jullie scheiding bespreken. Denk hierbij aan afspraken over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en de regeling rondom jullie woning. Bij een koophuis bekijken we samen de opties en streven we naar snelheid en duidelijkheid over wat haalbaar is.
 3. Ouderschapsplan: Als jullie kinderen hebben, bespreken we stap voor stap hoe jullie het ouderschap na de scheiding willen vormgeven. Hierbij komen zaken aan bod zoals de verdeling van de zorg, regelingen voor verjaardagen en feestdagen, kinderalimentatie en hoe jullie elkaar op de hoogte houden over de kinderen. Zodra jullie het hierover eens zijn, stellen we samen een gedetailleerd ouderschapsplan op.
 4. Juridische afhandeling: Onze eigen advocaat gaat vervolgens aan de slag met de juridische procedure. Hij dient alle benodigde stukken in bij de rechtbank en zorgt voor de inschrijving van jullie scheiding. Op deze manier wordt jullie scheiding volledig en professioneel afgerond, zonder dat jullie zelf een advocaat hoeven in te schakelen. De mediator Ouddorp staat voor jullie klaar.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Ouddorp. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Het goed regelen van de scheiding met aandacht voor jullie kinderen

Wanneer jullie samen kinderen hebben, is het van belang te investeren in een goede co-ouderschapsrelatie. Hierbij bied ik als mediator Ouddorp ondersteuning. Een ontspannen relatie met je ex-partner heeft een positieve invloed op jullie kinderen. Het is belangrijk om elkaar hierbij te helpen en te vermijden in verwijtende communicatie te vervallen. Geef in plaats daarvan aan waar je persoonlijk tegenaan loopt en wat je nodig hebt.

Indien gewenst kan ik apart met jullie kinderen een kindgesprek voeren om hun wensen en behoeften te bespreken.

Hoe gaat een alimentatieberekening in zijn werk?

Naast het regelen van financiële zaken zoals inboedel en pensioenen, maak ik ook een gedegen alimentatieberekening. Deze berekening vormt een richtlijn voor de bespreking van zowel kinder- als partneralimentatie. Samen met jullie bespreek ik:

 • Hoe wordt de alimentatieberekening gemaakt?
 • Wat is de hoogte en duur van de alimentatie?
 • Hoe gaan we om met veranderingen in inkomen, zowel bij jou als je ex-partner?

Door deze berekening en de uitkomst ervan grondig te bespreken, kunnen we samen afspraken maken die financiële zekerheid bieden, zodat jullie beiden verder kunnen na de scheiding. Een goed verlopend scheidingstraject is het ultieme doel.

Wat klanten over mij zeggen

“Meteen een goed gevoel. Lekker vlot, duidelijk, recht door zee. Goede eerlijke gesprekken waarbij vanuit eenieders standpunt zaken uitgelegd werden. De mediator laat niets aan het toeval over en rust pas als ook alles tot in de puntjes is uitgewerkt.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Tessa jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button