Mediator Ouderkerk aan de Amstel

Mediator Ouderkerk aan de Amstel

Mediator Ouderkerk aan de Amstel

Mediator Ouderkerk aan de Amstel

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Als mediator Ouderkerk aan de Amstel sta ik jullie bij in het regelen van de volledige scheiding. Door middel van mediation komen jullie tot goede afspraken, waardoor jullie beiden goed verder kunnen na de scheiding. Naast het afhandelen van praktische zaken, zorg ik ook voor de juridische aspecten.

Ik kom als mediator Ouderkerk aan de Amstel en omgeving graag bij jullie thuis. Zo krijgen jullie volledige ondersteuning gedurende het hele traject van de scheiding. Ik zorg ervoor dat jullie goed geïnformeerd zijn over alle mogelijkheden en dat alles helder en overzichtelijk blijft, wat bijdraagt aan duidelijkheid tijdens deze periode.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als mediator bied ik een compleet scheidingspakket aan.

De gesprekken vinden plaats bij jullie thuis en voor de afhandeling van de scheiding hanteren we een all-in tarief aan de hand van een pakket. Dit pakket omvat:

 • Samen komen tot duidelijke afspraken over de zorg voor jullie kinderen, financiën, alimentatie, pensioen en jullie huis. Als een van jullie een eigen bedrijf heeft, begeleid ik ook bij het maken van goede afspraken hierover. Uiteraard besteden we ook aandacht aan de communicatie en de emotioneel beladen kant van de scheiding. Dat vind ik als mediator Ouderkerk aan de Amstel ontzettend belangrijk.
 • Het opstellen van een gedegen ouderschapsplan waarin jullie vastleggen hoe jullie het ouderschap na de scheiding willen vormgeven. Hierin worden onder andere de zorgverdeling, invulling van verjaardagen en feestdagen, en kinderalimentatie meegenomen. Indien gewenst kan ik ook een kindgesprek voeren om de kinderen betrokken te maken bij het opstellen van het ouderschapsplan. Dat geeft immers ook een goed gevoel aan de kinderen en het besef dat hun stem ook wordt gehoord in dit traject
 • Wanneer het convenant en het ouderschapsplan zijn ondertekend, ronden we het traject af. Ik start dan de juridische procedure en dien de benodigde documenten in bij de rechtbank. Jullie hoeven zelf niet naar de rechtbank te gaan en ook de inschrijving van de scheiding regel ik voor jullie.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Ouderkerk aan de Amstel. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat staat je te wachten tijdens mediationgesprekken?

Tijdens de mediation worden de afspraken zo goed mogelijk afgestemd op jullie wensen en situatie. We kijken naar wat passend is voor jullie, zoals afspraken over alimentatie of pensioenen, waarbij we flexibel kunnen zijn en van standaardregels kunnen afwijken. Jullie krijgen altijd een duidelijke uitleg over de wettelijke kaders en de mogelijke gevolgen van bepaalde keuzes, vooral op het gebied van financiën en fiscaliteit.

Het doel is om samen goede en concrete afspraken te maken, zodat jullie beiden goed verder kunnen na de scheiding. Als er kinderen bij betrokken zijn, staat hun welzijn altijd centraal in onze gesprekken. We denken actief mee over hoe jullie de kinderen het beste kunnen ondersteunen tijdens deze periode. Dat staat hoog in het vaandel bij mediation Ouderkerk aan de Amstel.

Daarnaast streven we naar helderheid en snelheid in het afhandelen van belangrijke zaken, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheden rondom jullie woning bij de scheiding. Kunnen jullie bijvoorbeeld bepalen wie in de woning blijft? En wat betekent dit voor de ander? Al dit soort vraagstukken zal ik met jullie als mediator Ouderkerk aan de Amstel doornemen.

Wat klanten over mij zeggen

“De gesprekken met Ellen heb ik als prettig ervaren. Ellen komt rustig over en dat gaf me een vertrouwd gevoel. Als we iets niet begrepen legde ze het in alle rust nog een keer uit. Omdat er zoveel op je af komt en je op verschillende vlakken beslissingen moet nemen is het fijn als er overzicht is en die gaf Ellen. In de communicatie via de mail was Ellen duidelijk en overzichtelijk. Kortom, ik kan Ellen van harte aanbevelen!” – Ine uit onbekend

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button