Mediator ’s-Heerenberg

Mediator ‘s-Heerenberg 

Mediator ’s-Heerenberg

Mediator ‘s-Heerenberg 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Als MfN-geregistreerd mediator ‘s-Heerenberg help ik (ex-) partners op een goede manier uit elkaar gaan, als scheidingsexpert begeleid ik hen door het hele traject.

Ik help jullie bij het vinden van passende oplossingen en zorg ervoor dat er ruimte is voor jullie verhaal. Ik ondersteun jullie in de communicatie met elkaar. Ik werk in ‘s-Heerenberg en omliggende plaatsen. Ook de omliggende gemeentes vallen binnen mijn werkgebied. We voeren de gesprekken bij jullie thuis, zodat jullie alles in een vertrouwde omgeving kunnen bespreken.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een strak plan

Als mediator ‘s-Heerenberg begeleid ik jullie scheiding volgens het ‘Scheiden in 7 stappen‘ plan. Dit traject omvat onder andere:

 • We maken samen afspraken over jullie financiën, alimentatie, pensioen en de eigen woning. Deze afspraken leg ik voor jullie vast in een scheidingsconvenant.
 • Als jullie kinderen onder de 18 hebben, worden de afspraken over hen vastgelegd in een ouderschapsplan. Daarnaast is het mogelijk dat ik apart met de kinderen een kindgesprek voer.
 • Wim verzorgt ook de juridische afhandeling. Onze vaste advocaat dient de benodigde documenten in bij de rechtbank, zodat jullie zelf niet naar de rechtbank hoeven.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een mediator?

 • Volledige en relevante informatie: Als mediator informeer ik jullie over alle relevante zaken, zoals wettelijke regelingen en mogelijkheden. Hierdoor kunnen jullie passende oplossingen vinden die bij jullie situatie passen.
 • Onafhankelijke ondersteuning: Ik ben er voor jullie beiden. Vaak is één partner emotioneel al verder dan de ander, of heeft meer kennis van bijvoorbeeld financiële zaken. Hier houden we rekening mee tijdens de mediationgesprekken.
 • Kostenbesparing en efficiëntie: Mediation is aanzienlijk goedkoper dan elk een advocaat in te schakelen. Daarnaast verloopt het traject vaak sneller. Belangrijker nog, jullie investeren in de onderlinge relatie en communicatie, wat toekomstige frustraties kan verminderen.

Een All-In pakket

De kosten voor mediation bestaan uit een all-in tarief voor de hele scheiding. Zo weten jullie precies waar je aan toe bent. Het all-in tarief hangt af van wat jullie nodig hebben om de scheiding goed en zorgvuldig te regelen. Dit wordt duidelijk tijdens het eerste kosteloze kennismakingsgesprek.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

Wim ondersteunt en ontzorgt jullie volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met Wim, onze deskundige mediator ‘s-Heerenberg. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Tips voor het ondersteunen van kinderen tijdens een scheiding

Hoe kunnen jullie je kinderen het beste ondersteunen tijdens en na de scheiding? Als mediator ‘s-Heerenberg, met jarenlange ervaring in scheidingen met kinderen, heb ik enkele waardevolle tips:

 • Informeer de omgeving van je kind over de scheiding, zoals vrienden. De omgeving weet dan dat er ‘meer speelt’.
 • Ga samen zitten en blijf communiceren als er iets niet goed loopt en zoek naar alternatieven.
 • Betrek de kinderen bij belangrijke beslissingen en veranderingen. Overweeg bijvoorbeeld om ze mee te nemen als je naar een andere woning gaat kijken. Dit hangt uiteraard af van het kind en het stadium van de scheiding.

Elke scheiding is uniek en er spelen verschillende belangen. Mediation biedt ruimte voor de emoties die bij dit traject komen kijken en zorgt ervoor dat beslissingen zorgvuldig worden afgewogen.

Wat klanten over mij zeggen

“Wat ik fijn vond is dat er erg veel aandacht uitging naar de nieuwe situatie met kinderen. Al mijn vragen werden beantwoord ik kan Resolve zeker aanraden.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op.
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button