Mediator Staphorst

Mediator Staphorst

Mediator Staphorst

Mediator Staphorst

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Ik ben werkzaam als mediator Staphorst. Gesprekken vinden bij jullie thuis plaats en zijn ook mogelijk in de avonduren. Samen afspraken maken biedt jullie nu en in de toekomst rust en duidelijkheid.

Bij een scheiding is het belangrijk om gezamenlijk afspraken te maken over alle zaken die geregeld moeten worden. Mediation Staphorst biedt hierbij uitkomst, zodat je niet apart een advocaat hoeft in te schakelen.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Theo jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding van A tot Z geregeld

Met het stappenplan ‘Scheiden in 7 stappen‘ wordt jullie scheiding volledig en op een persoonlijke manier geregeld. Je betaalt voor mijn dienstverlening een all-in tarief, inclusief advocaatkosten, zodat er geen verrassingen achteraf zijn. Dit tarief wordt besproken tijdens het eerste kennismakingsgesprek.

Aandacht voor de kinderen bij jullie scheiding

Goede afspraken over de kinderen zijn essentieel. We bespreken omgangsregelingen, co-ouderschap en kinderalimentatie. Het belangrijkste is om ruzies te vermijden, aangezien dit het meest nadelige is voor de kinderen. Mijn advies is altijd om duidelijk te maken dat de scheiding niet door hen komt, aangezien kinderen vaak onbewust de schuld op zich nemen. We denken samen na over hoe jullie de kinderen het beste kunnen ondersteunen tijdens en na de scheiding. Een kindgesprek is ook mogelijk, zodat zij hun verhaal kunnen doen.

Wat te doen met jullie woning

We bespreken samen alle opties met betrekking tot de eigen woning bij de scheiding. Wil één van de partners het huis overnemen? Is dit financieel haalbaar en geeft de bank toestemming? Of is het beter om de woning te verkopen? We zetten alle voor- en nadelen op een rijtje, zodat jullie een weloverwogen beslissing kunnen maken. We bespreken ook welke stappen nodig zijn om snel duidelijkheid te krijgen. Neem contact met mij op als mediator Staphorst voor meer informatie of om een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen. Samen zorgen we ervoor dat jullie scheiding goed en zorgvuldig geregeld wordt

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Staphorst. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Jullie financiën en alimentatie

Bij een scheiding is het belangrijk om een duidelijk overzicht van jullie financiële situatie te hebben. Samen met jullie stel ik een overzicht op van alle financiële zaken. Hierbij kijken we naar eventuele schulden, de onder- of overwaarde van jullie huis, en de saldi van bank- en spaarrekeningen. Voor zowel kinder- als partneralimentatie maak ik een gedetailleerde alimentatieberekening.

Alles geregeld inclusief afhandeling bij de rechtbank

Als alle afspraken zijn gemaakt en we overeenstemming hebben bereikt, leg ik deze vast in een scheidingsconvenant. Als jullie kinderen hebben, stellen we ook een ouderschapsplan op. Onze vaste advocaat dient vervolgens de scheiding in bij de rechtbank, zodat jullie hier niet zelf naartoe hoeven. Zo wordt jullie scheiding volledig en zorgvuldig afgehandeld.

Als mediator Staphorst zorg ik ervoor dat jullie scheiding goed geregeld wordt, van het eerste gesprek tot de juridische afronding. Neem contact op voor meer informatie of om een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen. Samen zorgen we voor een heldere en zorgvuldige afwikkeling van jullie scheiding.

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is nooit prettig maar waneer alles goed en snel word afgehandeld zonder gedoe dan is dat weer een zorg minder. ik zou zonder meer Resolve scheidingsbemiddeling aanraden als men het zou vragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button