Mediator Stellendam

Mediator Stellendam

Mediator Stellendam

Mediator Stellendam

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Jullie scheiding wordt volledig en zorgvuldig geregeld met mijn begeleiding als mediator Stellendam. Samen bespreken we bij jullie thuis stap voor stap alle aspecten van het scheidingstraject. We vinden praktische oplossingen voor alle belangrijke zaken en er is altijd ruimte voor jullie vragen en eventuele zorgen.

Ik kom graag persoonlijk bij jullie thuis in Stellendam om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. De gesprekken zijn altijd met jullie beiden en kunnen ook ’s avonds worden ingepland, zodat het past binnen jullie agenda.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Tessa jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het gehele stappenplan

Jullie scheiding wordt volledig verzorgd onder mijn begeleiding als mediator Stellendam. We doorlopen samen de volgende stappen:

 • We bespreken alle relevante zaken die voor jullie belangrijk zijn, zoals alimentatie, de woning, pensioen en financiën. Ik voorzie jullie van alle nodige informatie, zodat jullie weloverwogen keuzes kunnen maken, bijvoorbeeld over wat er met jullie huis moet gebeuren na de scheiding. We streven naar helderheid en duidelijkheid gedurende het hele proces. Alle afspraken worden zorgvuldig vastgelegd in een verslag. Zodra jullie overeenstemming hebben bereikt, stel ik het echtscheidingsconvenant op, dat we grondig bespreken voordat het definitief wordt.
 • Voor kinderen jonger dan 18 jaar stellen we een ouderschapsplan op. Hierin leggen we afspraken vast over de zorgverdeling, kinderalimentatie en hoe jullie elkaar op de hoogte houden van belangrijke zaken rondom de kinderen.
 • Onze vaste advocaat zorgt voor de juridische afwikkeling door het indienen van het convenant en het ouderschapsplan bij de rechtbank.
 • Jullie maken gebruik van een all-in tarief voor onze volledige dienstverlening, zodat jullie vooraf duidelijkheid hebben over de kosten.
 • Met mijn begeleiding als mediator Stellendam streven we ernaar om jullie scheiding zorgvuldig en respectvol af te handelen, met aandacht voor jullie belangen en die van eventuele kinderen.
Logo van Resolve Visie

Samen afspraken maken

Bij onze begeleiding bij mediaton Stellendam staan jullie kinderen en hun welzijn voorop, met oog voor een respectvolle en zorgvuldige omgang met de scheidingssituatie. Het is van belang om bereid te zijn praktische oplossingen te overwegen en het bredere plaatje van jullie situatie in het oog te houden. Soms kan dit betekenen dat jullie compromissen moeten sluiten: waar kunnen jullie elkaar tegemoet komen en waar liggen de grenzen? Wees gerust, jouw belangen worden altijd serieus genomen.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Stellendam. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Denk aan de kinderen

Bij onze gesprekken staat de zorg voor jullie kinderen tijdens de scheiding centraal. We bespreken hoe het met hen gaat en bieden de mogelijkheid voor aparte kindgesprekken, waarin kinderen vrijuit kunnen vertellen over hun gedachten en gevoelens. Ook delen we tips voor het ondersteunen van jullie kinderen:

 • Zorg voor regelmatige gesprekken met jullie kinderen waarin de scheiding besproken kan worden. Moedig hen aan vragen te stellen en geef hen de ruimte om zich veilig te voelen en hun gevoelens te uiten.
 • Geef jullie kinderen zoveel mogelijk duidelijkheid. Als bepaalde zaken nog niet definitief zijn (zoals de verkoop van de woning), vertel hen dan wat jullie plannen zijn en wat zij kunnen verwachten.
 • Houd tijdens de overdrachtsmomenten van de kinderen de sfeer licht en kindgericht. Vermijd het bespreken van beladen onderwerpen op dat moment en focus op het welzijn van de kinderen. De mediator Stellendam staat voor jullie klaar.

Wat klanten over mij zeggen

“Meteen een goed gevoel. Lekker vlot, duidelijk, recht door zee. Goede eerlijke gesprekken waarbij vanuit eenieders standpunt zaken uitgelegd werden. De mediator laat niets aan het toeval over en rust pas als ook alles tot in de puntjes is uitgewerkt.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Tessa jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button