Mediator Stichtse Vecht

Mediator Stichtse Vecht

Mediator Stichtse Vecht

Mediator Stichtse Vecht

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Wat kan ik als mediator Stichtse Vecht betekenen? Je kunt van mij een persoonlijke aanpak verwachten en stap voor stap wordt jullie scheiding geregeld. Samen regelen brengt rust en duidelijkheid voor nu en straks.

Je wordt goed geïnformeerd en er wordt met jullie meegedacht. Wat is er bijvoorbeeld mogelijk met de woning, hoe zit het met alimentatie en hoe zorg je voor goede afspraken bij kinderen?

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De scheiding van begin tot einde geregeld

Vaak is het zo dat één van beiden al verder is of dat de keuze voor de scheiding van één van beide komt. Om deze reden wordt er altijd aangesloten bij wat jullie beiden nodig hebben én zijn gesprekken altijd met jullie beiden.

 • De eerste stap is een kosteloos kennismakingsgesprek. Hierin wordt besproken wat ik als mediator Stichtse Vecht voor jullie kan betekenen en de kosten worden besproken (het all-in tarief).
 • Samen worden afspraken gemaakt over alimentatie, de woning en financiën. Bij een eigen woning bij de scheiding wil je natuurlijk snel weten wat er mogelijk is en waar je aan toe bent. Om deze reden wordt al vroeg in het scheidingsproces besproken wat er mogelijk is. Is het bijvoorbeeld haalbaar dat één van beiden in de woning kan blijven? Wat zijn de mogelijkheden voor de andere partner?
 • Voor kinderen komt er een ouderschapsplan. Hierin komen goede passende afspraken over de kinderen. Denk aan de zorgverdeling, kinderalimentatie en hoe je elkaar op de hoogte houdt.
 • Als er over alle zaken goede keuzes zijn gemaakt, worden de afspraken door mij vastgelegd. Dan volgt de juridische afhandeling. Hiermee is jullie scheiding tot een goede einde gebracht.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Stichtse Vecht. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe regel je de scheiding goed voor de kinderen?

Voor kinderen is er extra aandacht in de gesprekken:

 • Er wordt met jullie meegedacht wat goede afspraken zijn voor jullie kinderen en hoe je de kinderen steunt bij de scheiding. Tip is bijvoorbeeld: toon als ouder gerust je emoties, je kunt bijvoorbeeld verdrietig zijn om de scheiding. Waak er wel voor om geen zorgen te delen met kinderen. Denk aan zorgen om de toekomst of financiële zorgen. Kinderen worden dan belast met volwassen problemen.
 • Het is ook mogelijk dat ik apart met jullie kinderen een kindgesprek heb. Hierin wordt besproken hoe zij denken over dingen en wat ze juist wel of niet zien zitten. Dit is een laagdrempelig gesprek en gewoon bij jullie thuis.

Waarom kiezen voor mediation Stichtse Vecht?

Wat levert jullie mediation, oftewel samen scheiden, op? Je wilt het netjes regelen met elkaar, maar weet niet waar te beginnen, wat je rechten zijn en wat er mogelijk is. Door mij als mediator Stichtse Vecht in te schakelen kies je ervoor dat je goed geïnformeerd wordt. Als onafhankelijke derde kijk en denk ik met alle zaken mee, zodat alles klopt.

Bij mediation kom je elkaar tegemoet in keuzes. Geen hakken in het zand, maar het elkaar mogelijk maken verder te gaan. Met name als jullie kinderen hebben, is het van belang dat je in contact blijft met elkaar. Je blijft samen ouders en met elkaar te maken houden.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button