Mediator Utrechtse Heuvelrug

Mediator Utrechtse Heuvelrug

Mediator Utrechtse Heuvelrug

Mediator Utrechtse Heuvelrug

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Als mediator in Utrechtse Heuvelrug zorg ik voor een complete afwikkeling van jullie scheiding.

Mediation houdt in dat je samen met mijn begeleiding afspraken maakt. Je wordt hiervoor goed geïnformeerd, zoals wat is mogelijk met de woning en wat past bij de kinderen? Samen regelen geeft jullie rust en overzicht voor nu en straks.

Gesprekken zijn bij jullie thuis in Utrechtse Heuvelrug, zoals Amerongen, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Leersum, Maarn, Maarsbergen en Overberg.

Goede begeleiding bij de scheiding: door aandacht te besteden aan de emoties én alle praktische en juridische zaken te regelen, geeft dit jullie het beste uitgangspunt voor de toekomst om goed verder te kunnen.

Volledig scheidingspakket van de de mediator Utrechtse Heuvelrug

Waaruit bestaat een volledig scheidingspakket en hoe zit het met de kosten?

 • In het gratis kennismakingsgesprek wordt besproken wat ik voor jullie kan betekenen en de kosten. Dit is een all-in tarief voor de hele scheiding.
 • Alle praktische zaken die voor jullie relevant zijn worden geregeld. Zoals de verdeling van de financiën, alimentatie afspraken en pensioen verdeling. Ook wordt uiteraard besproken hoe jullie woonsituatie er straks uit gaan zien en wat er mogelijk is. Is er een koophuis bij de scheiding dan wordt gekeken of het haalbaar is dat één van beiden in de woning blijft en hoe er snel duidelijkheid komt.
 • Voor kinderen komen er goede afspraken over hen in het ouderschapsplan. Zoals hoe verdeel je de zorg, afspraken over de opvoeding en hoe je elkaar op de hoogte van de kinderen. Het is ook mogelijk dat ik kinderen apart spreek in een kindgesprek. Er is dan aandacht voor hun wensen en ideeën.
 • De volledige afhandeling bij de rechtbank wordt verzorgd.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Emotionele impact van de scheiding

Is het voor beide partijen duidelijk waarom er gescheiden wordt? Voordat dingen geregeld kunnen worden, is het van belang dat er voldoende aandacht is geweest voor de zogenaamde scheidingsmelding.

Als één van beiden nog hoop heeft of het is niet duidelijk waarom de ander wil scheiden, kan de houding van diegene verstarren en kunnen er verwijten ontstaan. Dit frustreert het maken van goede afspraken. Als het nodig is, zal hier samen met jullie aandacht aan besteed worden.

Mediation voorkomt een vechtscheiding

Hebben jullie kinderen? Omdat jullie samen ouders blijven van de kinderen is het van groot belang dat jullie nog op een ‘normale manier’ met elkaar kunnen communiceren. Voor kinderen is een echtscheiding een ingrijpende gebeurtenis. Maar als ouders elkaar het leven zuur maken en niet meer in staat zijn met elkaar te communiceren, alles via de kinderen loopt, dan kan een echtscheiding voor kinderen een traumatische gebeurtenis worden, waar ze hun hele leven lang last van houden.

Mediation bij de scheiding helpt jullie om in goed overleg afspraken op papier te krijgen. Zowel de ouders als de kinderen hebben er baat bij dat ook na de scheiding alles in goed overleg gebeurt

Wat klanten over mij zeggen

“De gesprekken met Ellen heb ik als prettig ervaren. Ellen komt rustig over en dat gaf me een vertrouwd gevoel. Als we iets niet begrepen legde ze het in alle rust nog een keer uit. Omdat er zoveel op je af komt en je op verschillende vlakken beslissingen moet nemen is het fijn als er overzicht is en die gaf Ellen. In de communicatie via de mail was Ellen duidelijk en overzichtelijk. Kortom, ik kan Ellen van harte aanbevelen!” – Ine uit onbekend

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button