Mediator Wageningen

Mediator Wageningen

Mediator Wageningen

Mediator Wageningen

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Deskundige begeleiding van mij als mediator Wageningen bij jullie scheiding, geeft snel rust en overzicht. Bij een scheiding zijn er veel vragen en zorgen. Door de onafhankelijke hulp van een mediator in te schakelen, wordt stap voor stap de scheiding geregeld.

Je wordt goed voorgelicht over alle wettelijke richtlijnen en er wordt samen gezocht naar goede oplossingen. Gesprekken zijn bij jullie thuis in Wageningen, zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Je betaalt voor de hele dienstverlening een all-in tarief. Zo weet je waar je aan toe bent qua kosten. De hoogte van het all-in tarief is mede afhankelijk van wat jullie nodig hebben om de scheiding goed en zorgvuldig te regelen.

Service ResolveVisie:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mediator Ellen voor een volledig scheidingspakket

Stap voor stap wordt alles geregeld. Mijn volledige dienstverlening bestaat uit:

 • Samen met jullie bespreek ik alle zaken die geregeld moeten worden bij een scheiding. Hebben jullie kinderen? Een eigen woning? Wat is jullie financiële situatie? Zijn er al ideeën over de alimentatie? Bij een eigen woning bij de scheiding wordt bijvoorbeeld besproken of het haalbaar is dat één van jullie in de woning blijft.
 • Hoe is jullie persoonlijke en emotionele situatie? Zijn jullie in gesprek met elkaar? Hoe is de communicatie? Hoe lang zijn jullie al in gesprek over de scheiding? Wil één van jullie beiden de scheiding niet? De gesprekken worden altijd afgestemd op jullie situatie en behoefte. Beide belangen worden behartigd en bewaakt wordt dat er voor jullie beide genoeg ruimte is.
 • Afspraken over de minderjarige kind(eren) komen in een ouderschapsplan.
 • De juridische afhandeling wordt voor jullie verzorgd. Alle afspraken leg ik als mediator Wageningen vast in juridische documenten. Deze worden ingediend bij de rechtbank. De scheiding is dan volledig juridisch geregeld.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Wageningen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Samen goed scheiden, zo belangrijk voor de kinderen

In het medation traject is er altijd aandacht voor jullie kinderen:

 • Als mediator Wageningen kan ik een gesprek met de kinderen hebben. Het voordeel hiervan is dat de kinderen meer vrijuit kunnen spreken en minder in een loyaliteitsconflict komen. Besproken wordt bijvoorbeeld: ideeën van kinderen wat ze willen of juist niet (‘ik wil tijdens de vakantie ook thuis zijn om met mijn vrienden af te spreken’ of ‘ik wil de ene week bij mijn vader zijn en de andere week bij mijn moeder, zo zie ik ze evenveel’).
 • Er is ruimte om vragen en zorgen over de kinderen bij de scheiding te bepreken. Tip is onder andere: Praat met ze als je merkt dat ze zich schuldig voelen. Luister naar ze en benoem dat de scheiding nooit hun schuld is. Leg hen uit dat de scheiding de keuze van de ouders is.

Goede hulp bij scheiden nodig? Zorg voor onafhankelijke hulp en betrouwbare informatie. Zo zijn er geen losse eindjes en kun je allebei zo goed mogelijk verder..

Wat klanten over mij zeggen

“Super gedaan Ellen ik voelde me heel prettig en fijn geholpen geen getouw trek.duidelijke uitleg over alles.”
★★★★

“Een scheiding is een ingrijpend en emotioneel proces.Als daarnaast de situatie ook nog eens complex is en vele variabelen kent, is de rol van een onafhankelijke mediator essentieel gebleken. De persoonlijke en begripvolle houding van Ellen naar alle partijen heeft daar zeker toe bijgedragen.”
★★★★

Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button