Jantien Schaap mfn mediator

Mediator Westerwolde

Jantien Schaap mfn mediator

Mediator in Westerwolde

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Conflicten en gedoe horen onmiskenbaar bij het leven en zijn niet altijd even makkelijk. De ene keer lukt het je om eruit te komen, een andere keer word je, zonder dat je het doorhebt, erin gezogen en raakt je verstrikt in de talloze zaken die bij een echtscheiding, komen kijken.

“Als onpartijdige mediator kom ik bij jullie thuis en zorg dat jullie weer grip krijgen door de veelvoud aan belangen, emoties en mogelijkheden in overzichtelijke partjes te verdelen.”

Samen goed scheiden met mij als mediator Westerwolde in Bellingwedde, Ter Apel en Vlagtwedde.

Stap voor stap worden alle zaken besproken en komt er duidelijkheid en rust.

Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Wat kan ik betekenen? Samen met jullie wordt de scheiding van begin tot eind goed afgerond.

Ook als je het nog oneens bent over zaken of als de communicatie moeizaam verloopt, is mediation geschikt. Van belang is dat je beiden de intentie hebt er samen uit te komen.

Volledige afronding van jullie scheiding met mediation Westerwolde

Je betaalt een all-in tarief voor de hele afwikkeling van de scheiding:

  • Door middel van een stappenplan worden alle zaken besproken. Zo ontstaat er overzicht. Denk aan: hoe gaat de verdeling van de financiën en pensioen eruit zien en afspraken over alimentatie. Bij een koophuis bij de scheiding wil je natuurlijk snel weten wat er mogelijk is en of één van beiden in de woning kan blijven. Er wordt gezorgd voor snel duidelijkheid op deze vragen.
  • Voor kinderen komt er een ouderschapsplan. Ook is het mogelijk dat ik apart met kinderen spreek in een kindgesprek. Zo kunnen zij ook hun ideeën of zorgen vertellen.
  • De afhandeling bij de rechtbank is de laatste stap en gebeurt als er over alle zaken goede afspraken zijn vastgelegd.

Hoe wij jullie helpen?

  • Gratis kennis­makingsgesprek
  • Gesprekken bij jullie thuis
  • Binnen 1 week een afspraak
  • Snel duidelijkheid over de woning
  • Gesprek met kinderen
  • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Goede afspraken over kinderen bij de scheiding

Hebben jullie minderjarige kinderen? In het ouderschapsplan komen alle afspraken over hen. Naast de zorgverdeling, verdeling van feestdagen en vakanties wordt ook besproken hoe je elkaar blijft informeren. Je kunt bijvoorbeeld afspreken dat je elkaar een mail stuurt op de dag van de overdracht. Hierin komt de informatie over: hoe het gegaan, is, bijzondere dingen die gebeurd zijn, hoe het gaat op school etc.

Goede hulp bij scheiden houdt in dat jullie ondersteund worden in het maken van goede afspraken, dat je goed wordt geïnformeerd én dat alles goed wordt vastgelegd. Zo ontstaat er geen ruis, maar juist duidelijkheid en weet iedereen waar die aan toe is.

Als je er verschillend in staat

Er is vaak sprake van twee verschillende snelheden. Voor de één geldt dat het het liefst zo snel mogelijk wordt geregeld. Terwijl de ander zich overvallen voelt en juist tijd nodig heeft om zaken te verwerken, voordat beslissingen kunnen worden genomen. Als hier sprake van is, wordt dit met jullie besproken en wordt gekeken wat een goede balans hierin is, zodat toch de voortgang er is én er ruimte is voor emoties en bij zaken stil te staan.

Wat klanten over mij zeggen

“Alles snel en goed geregeld.” – Peter uit Veendam

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Jantien jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button