Jantien Schaap mfn mediator

Mediator Jantien Schaap

 • Mediator in de provincies Drenthe en Groningen.
 • Gespecialiseerd in echtscheidingen, ASS Spectrum, scheidingen van Nederlanders in Duitsland, vluchtelingen en anderstaligen.
 • Ook beschikbaar voor individuele counseling en ouderschapsbegeleiding na de scheiding.
 • Neem direct contact op: 085 1302998 of schaap@resolvevisie.nl
Jantien Schaap mfn mediator

Mediator Jantien Schaap

 • Mediator in de provincies Drenthe en Groningen
 • Gespecialiseerd in echtscheidingen, ASS spectrum, scheidingen van Nederlanders in Duitsland, vluchtelingen en anderstaligen
 • Ook beschikbaar voor individuele counseling en ouderschapsbegeleiding
 • Bel direct op 085 1302998 of schaap@resolvevisie.nl

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Onafhankelijk betrokken, direct en onconventioneel.

Conflicten en gedoe horen onmiskenbaar bij het leven en zijn niet altijd even makkelijk. De ene keer lukt het je om er uit te komen, een andere keer word je, zonder dat je het doorhebt, erin gezogen en raak je verstrikt in de talloze zaken die, bijvoorbeeld bij een echtscheiding, komen kijken.

Als mediator kom ik bij jullie thuis en zorg dat jullie weer grip krijgen door de veelvoud aan belangen, emoties en mogelijkheden in overzichtelijke partjes te verdelen. Met dit overzicht komt er ruimte vrij voor inzicht, mogelijkheden en oplossingen. 

Oplossingen die voor jullie beide werken en gericht zijn op de toekomst. Waar gaat ieder wonen, hoe is het pensioen geregeld en overige financiën. 

Als er kinderen bij betrokken zijn zal hier aandacht zeker aandacht voor zijn. Jullie blijven tenslotte de ouders. Het vormgeven van dit nieuwe gezamenlijke ouderschap is dan een belangrijk onderdeel in onze gesprekken.

Dat er tijdens de gesprekken verschillende emoties naar boven kunnen komen is heel gewoon. Het open staan voor elkaars emoties kan confronterend zijn, maar het geeft ook inzicht in de keuzes van de ander. Dit kan best pittig zijn.

Mijn rol als mediator is die van begeleider en ondersteuner van het proces wat jullie, ieder op jullie eigen manier, beleven. Jullie blijven het hele proces het heft in eigen handen houden terwijl ik met mijn gerichte mediation jullie help om keuzes te maken en knopen door te hakken om tot een afronding te komen en een begin te maken van een nieuw en ander begin. 

“Ik ondersteun jullie in een roerige periode van jullie leven om, naast informatie ook ruimte te geven om hardop te denken, mogelijkheden van alle kanten te bekijken en standpunten te herzien. Het is een gezamenlijk proces waarin jullie tot een afronding komen van een gezamenlijk leven om daarna een nieuwe start te maken.”

Laat Jantien jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over mij

Ik heb een creatieve en positieve inslag en maak makkelijk contact.

Mijn affiniteit met het gedachtegoed van “geweldloze communicatie” en het “Systemisch werk” gebruik ik niet alleen in mijn werk en relaties, maar zet deze ook in in de opvoeding van mijn opgroeiende tiener.

Mijn achtergrond als manager in verschillende sectoren in de zorg, in zowel binnen als buitenland, heeft mij het vertrouwen gegeven dat ieder mens in staat is om verdrietige en lastige situaties te boven te komen.

Met goede informatie en een respectvolle, constructieve en waar nodig een directe aanpak zal ik deze ervaring inzetten om jullie te steunen en verder te helpen in deze periode van jullie leven.

Ervaring

Mijn achtergrond als manager in verschillende sectoren in de zorg, in zowel binnen als buitenland, heeft mij het vertrouwen gegeven dat ieder mens in staat is om verdrietige en lastige situaties te boven te komen.

Met goede informatie en een respectvolle, constructieve en waar nodig een directe aanpak, zal ik deze ervaring inzetten om jullie te steunen en verder te helpen in deze periode van jullie leven.

 

Wat klanten over mij zeggen

“Top, Goed geholpen en snelle afhandeling. Ondanks de corona was het binnen 6 weken afgerond.. Leuke spontane vrouw.” – Anita uit Emmen

Mijn werkgebied

ik kom bij jullie thuis in o.a. AssenCoevorden, Emmen, GroningenHoogezand-Sappemeer en Stadskanaal. Afspraken zijn zowel overdag als in de avonduren mogelijk. Ook is het mogelijk op een neutrale locatie af te spreken.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie
Benieuwd of ik jullie ook kan helpen? Stuur mij een bericht
Laat je gegevens hier achter en ik neem contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button