mediator Utrecht

Mediator Montfoort

Neem direct contact op met Ellen Nijenhof: 085 1302983 of mail mij

Wat kan ik als mediator Montfoort betekenen bij de scheiding?

In de gesprekken bij jullie thuis ga ik met jullie om de tafel om stap voor stap de hele scheiding te regelen. Dit geeft je een goede basis om verder te gaan en rust en overzicht voor de toekomst.

Ik ben werkzaam in Montfoort en omgeving, zoals: Achthoven, Blokland, Cattenbroek, Heeswijk, Knollemanshoek, Linschoten, Mastwijk, Snelrewaard en Willeskop. Daarnaast bestaat mijn werkgebied uit IJsselstein, Lopik, NieuwegeinOudewater en Vianen.

Mediator Montfoort voor een volledig scheidingspakket

Dit zijn de stappen:

 • Gesprekken bij jullie thuis om goede afspraken over alimentatie, de financiën en de woning te maken. Bij kinderen stel ik samen met jullie een ouderschapsplan op. Gezorgd wordt dat dingen die vastgelegd moeten worden, worden vastgelegd en dat er passende afspraken komen. Denk aan de zorgverdeling en kinderalimentatie.
 • De juridische afhandeling wordt volledig verzorgd door onze vaste advocaat.
 • Je betaalt voor de hele afwikkeling van de scheiding een all-in tarief.

De scheiding goed regelen voor de kinderen

Tip kinderen bij de scheiding: leg alle afspraken zo duidelijk en concreet mogelijk vast. Gebruik zo min mogelijk de zin “in overleg”; hierdoor kan onduidelijkheid ontstaan, wat een bron van irritatie kan worden. Zeker in de eerste paar jaar na de scheiding. Leg bijvoorbeeld al de afspraken over de verjaardag van de kinderen of de omgang tijdens de kerstdagen vast.

Ook is het mogelijk dat ik apart met kinderen een kindgesprek heb. Zo worden zij ook betrokken bij afspraken over hen en kunnen ze hun verhaal kwijt.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat levert mediation jullie op?

Voordelen van mediation zijn dat je overzicht krijgt van alles dat geregeld moet worden. Je wordt goed voorgelicht over de opties en consequenties, zodat je goede keuzes kunt maken. Wat is er bijvoorbeeld mogelijk met jullie koophuis bij de scheiding? Is het haalbaar dat één van beiden hier kan blijven wonen? Wat is hier van invloed op en wat is er mogelijk voor de ander?

Goede hulp bij scheiden houdt in dat je weet dat alles aan bod komt, dat je goed geïnformeerd wordt en dat er dus geen losse eindjes zijn. Hierdoor kun je allebei zo goed mogelijk verder. Als jullie kinderen hebben zijn afspraken duidelijk en concreet vastgelegd en is besproken hoe je als ouders goed verder kunt.

Wat hebben jullie nodig bij de scheiding?

Er wordt altijd afgestemd op jullie behoefte:

 • Is er ondersteuning in de onderlinge communicatie nodig? Door het geven van tips worden escalaties voorkomen, op momenten dat de emoties hoog oplopen. Ook wordt besproken hoe je irritaties vermijdt.
 • Is er ondersteuning nodig in de lopende afspraken? Denk aan een tijdelijke omgangsregeling, voordat je beiden goede woonruimte hebt. Door te evalueren hoe dit gaat, kunnen problemen in de toekomst zoveel mogelijk voorkomen worden.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.