Bolsward

Mediator Bolsward

Neem direct contact op met Theo van Heerde, MfN mediator in Bolsward: 085 1302996

Wat kan ik voor jullie betekenen als mediator Bolsward?

Jullie scheiding wordt van begin tot eind geregeld. Samen regelen brengt rust voor nu en straks. Gesprekken zijn bij jullie thuis en ook mogelijk in de avonduren.

Ik kom bij jullie thuis in heel Súdwest-Fryslân om jullie bij te staan bij de hele scheiding. Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Goede begeleiding bij de scheiding houdt in dat je goed wordt geïnformeerd, zodat je passende keuzes kunt maken. Uitgangspunt is dat jullie beiden zo goed mogelijk verder kunnen.

De scheiding totaal geregeld met behulp van de mediator Bolsward

Wat kun je verwachten?

  • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over alimentatie, jullie woning, financiën, leningen, inboedel en pensioen. Is er een koophuis bij de scheiding dan worden de opties besproken en wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid. Zo weet je snel waar je aan toe bent en wat mogelijk is voor jullie beiden.
  • Bij kinderen onder de 18 jaar wordt er samen met jullie een ouderschapsplan opgesteld.
  • De afhandeling bij de rechtbank wordt verzorgd.

Je betaalt een all-in tarief. De hoogte hiervan wordt besproken tijdens het kosteloze kennismakingsgesprek en is afhankelijk van jullie situatie en hoeveel gesprekken er nodig zijn.

Service mediator Bolsward:

  • Gratis kennis­makingsgesprek
  • Gesprekken bij jullie thuis
  • Binnen 1 week een afspraak
  • Snel duidelijkheid over de woning
  • Gesprek met kinderen
  • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Goede afspraken over de kinderen bij de scheiding

Hebben jullie kinderen? Samen met jullie worden dan goede afspraken over hen gemaakt en vastgelegd in het ouderschapsplan. Zoals hoe gaat de zorgverdeling eruit zien en hoe zit het met kinderalimentatie. Ook worden er tips gegevens, zoals: voel je je schuldig omdat je de kinderen iets aan doet door de scheiding? Bedenk dan dat kinderen van gescheiden ouders ook gelukkig kunnen zijn. Als een relatie niet langer werkt, wordt daar vaak niemand gelukkig van.

Ook is het mogelijk dat ik apart met kinderen spreek in een kindgesprek. Zo worden zij ook betrokken en kunnen ze vertellen wat ze wel of juist niet zien zitten.

Hoe ziet mediation eruit in de praktijk?

Alle zaken worden bespreekbaar gemaakt op een laagdrempelige manier. Eerst worden jullie uitgangspunten besproken en hoe je dingen graag wilt. Vervolgens wordt gekeken of dit praktisch en wettelijk kan en wat hier eventueel voor nodig is.

Denk aan de situatie dat jullie co-ouderschap (is een gelijke zorgverdeling) willen: past dit in jullie situatie qua werk en past het bij jullie kind(eren). Moeten er zaken veranderd worden?

Of één van jullie beiden wil de woning overnemen; is dit praktisch mogelijk? Welke stappen moeten gezet worden (denk aan contact met de bank) en wat betekent dit voor de andere partner die moet verhuizen?

Wat klanten over mij zeggen

“In deze toch wel stressvolle periode, een vakkundige begeleiding gehad. Zo zijn we goed geholpen naar een “volwassen scheiding”.

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button