Mediator Breukelen

Mediator Breukelen

Mediator Breukelen

Mediator Breukelen

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Waarom kiezen voor mij als mediator Breukelen? Er wordt gezorgd voor snel duidelijkheid en antwoorden, denk aan de woning of de zorg voor kinderen. Samen regelen maakt dat zaken goed geregeld worden, waardoor er rust komt voor de toekomst. Ik ben werkzaam als mediator in de Stichtse Vecht.

Door samen om de tafel te gaan wordt de scheiding stap voor stap geregeld. Je wordt goed geïnformeerd, er is ruimte voor emoties en ook de juridische kant van de scheiding wordt meegenomen.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eén volledig scheidingspakket

Als jullie de eerste stap willen zetten, betekent dit een gratis kennismakingsgesprek bij jullie thuis. We bespreken jullie situatie, hoe jullie erin staan, wat ik als mediator Breukelen kan betekenen en de kosten (het all-in tarief). Besluit je te kiezen voor mijn dienstverlening, dan volgen:

 • Samen worden stap voor stap over alle zaken afspraken gemaakt, zoals over alimentatie, de woning, pensioen, inboedel en de financiën. Wat zijn jullie ideeën en wat is praktisch en ook juridisch mogelijk? Wat moet er uitgezocht worden? Denk bijvoorbeeld aan jullie koophuis bij de scheiding. Is al duidelijk of de woning kan worden overgenomen en zo niet, hoe komt er snel antwoord op deze vraag?
 • Bij minderjarige kinderen wordt er samen een ouderschapsplan opgesteld. Hierin komen passende afspraken over jullie kinderen. Denk hierbij aan de zorgverdeling, invulling van de feestdagen en verjaardagen en over de kinderalimentatie.
 • De juridische afhandeling wordt volledig verzorgd door onze vaste advocaat. Hierbij blijf ik jullie vaste contactpersoon en dit valt binnen ons all-in tarief.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Breukelen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe regel je de scheiding goed voor jullie kinderen?

Wat zijn goede afspraken over de kinderen en wat steunt jullie kinderen bij de scheiding? Voor kinderen is er extra aandacht mogelijk:

 • Er worden tips gegeven, zoals: laat je eigen boosheid en verdriet over de scheiding, de afspraken over de kinderen niet beïnvloeden. Een gedegen ouderschapsplan met goede afspraken over de zorg van de kinderen is altijd het doel.
 • Laat oudere kinderen in een vroeg stadium erover nadenken wat zij willen. Zonder de kinderen het gevoel te geven dat ze voor de ene of de andere ouder moeten kiezen. Neem hun wensen en ideeën serieus en onderzoek of het realiseerbaar is. Denk bijvoorbeeld aan de zorgverdeling of de invulling van vakanties.
 • Ook is het mogelijk dat ik als mediator Breukelen een apart kindgesprek met kinderen heb. Zo worden zij ook betrokken bij de afspraken in het ouderschapsplan en kunnen ze hun verhaal kwijt.

Goede hulp bij jullie scheiding

Vaak sta je als partners verschillend in het scheidingsproces. De één is bijvoorbeeld verder dan de andere en wil snel alles geregeld hebben. De ander is nog vol emotie. Voor beide standpunten is er ruimte en aandacht. Door het verschil bespreekbaar te maken ontstaat er vaak meer begrip.

Goede hulp bij scheiden van Resolve: ons uitgangspunt is dat jullie scheiding goed en zorgvuldig geregeld wordt. Ook zorgen we voor snel nieuwe zekerheden en antwoorden in de onzekere situatie van de scheiding.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button