Mediator in Theo van Heerde

Mediator Dongeradeel

Neem direct contact op met Theo van Heerde: 085 1302996 of mail mij

Ik kom bij jullie thuis als mediator Dongeradeel in Ferwerderadeel en Kollumerland en Nieuwkruisland.

Mijn dienstverlening bestaat uit een volledig scheidingspakket. Dat houdt in dat alle praktische en juridische zaken van jullie scheiding worden geregeld.

Goede hulp bij scheiden houdt in dat er passende oplossingen komen voor jullie situatie én dat er aandacht is voor de emotionele impact van de scheiding.

Zoals: wat te doen met de woning en hoe verdeel je de financiën en wat zijn goede afspraken bij kinderen? Dit geeft jullie het beste uitgangspunt voor de toekomst. Geen losse eindjes, maar wel duidelijke afspraken, waar je op terug kunt vallen.

Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en komen we bij jullie thuis om jullie bij te staan als je gaat scheiden.

Volledig scheidingspakket van de mediator Dongeradeel

Voor het volledige scheidingspakket betaal je een all-in tarief, zo zijn er geen verrassingen achteraf. Het pakket bestaat uit:

  • Alle praktische zaken worden besproken. Er wordt aangegeven welke stukken je in moet leveren aan de hand van een checklist. Denk aan de pensioenoverzichten, hypotheekakte en bank- en spaarrekeningen. Alles wordt op een rijtje gezet en je wordt goed geïnformeerd. Hierdoor kunnen er goede afspraken komen. Zoals over de financiën, alimentatie, pensioen en de woning. Bij een koophuis bij de scheiding wil je uiteraard snel weten wat er mogelijk is. Er wordt dan ook gezorgd voor snel duidelijkheid.
  • Hebben jullie kinderen onder de 18 jaar? Dan komt er een ouderschapsplan met daarin vastgelegd de afspraken over jullie kinderen. Om kinderen erbij te betrekken is er apart een kindgesprek mogelijk.
  • De laatste stap is de juridische kant. Ook dit gedeelte is onderdeel van mijn dienstverlening en wordt verzorgd. Je hoeft niet zelf naar de rechtbank.

Hoe wij jullie helpen?

  • Gratis kennis­makingsgesprek
  • Gesprekken bij jullie thuis
  • Binnen 1 week een afspraak
  • Snel duidelijkheid over de woning
  • Gesprek met kinderen
  • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe ziet het kennismakingsgesprek met de mediator Dongeradeel eruit

Een kennismakingsgesprek is bedoeld om persoonlijk kennis te maken, zodat jullie weten wie jullie aan tafel hebben. Tijdens een scheiding komen er veel vertrouwelijke zaken op tafel en je moet vertrouwen kunnen hebben in de persoon die bij jullie aan tafel zit. Daarnaast geeft een kennismakingsgesprek een beeld van de huidige situatie en hoe jullie tegen de scheiding aankijken.

Ik neem jullie mee in hoe een scheidingsproces eruit ziet en teken dit ook uit. Er moeten veel zaken geregeld worden en daarbij is er uiteraard ook ruimte voor alle emoties die bij de scheiding komen kijken.

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is nooit prettig maar waneer alles goed en snel word afgehandeld zonder gedoe dan is dat weer een zorg minder. ik zou zonder meer Resolve scheidingsbemiddeling aanraden als men het zou vragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button