Mediator Laren

Mediator Laren

Mediator Laren

Mediator Laren

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Als mediator Laren sta ik garant voor geschikte oplossingen tijdens jullie scheiding. We bekijken alle mogelijkheden grondig en leggen jullie rechten en verplichtingen helder uit, zodat er goede afspraken kunnen worden gemaakt. Dit bevordert de rust en duidelijkheid tijdens het proces.

De gesprekken vinden plaats bij jullie thuis in Laren en omgeving. Ook zijn afspraken mogelijk in de avonduren voor extra flexibiliteit. Indien jullie de voorkeur geven aan een neutrale locatie, behoort dit ook tot de mogelijkheden. Alle gesprekken worden met jullie beiden gevoerd, zodat jullie beide volledig geïnformeerd zijn en betrokken zijn bij het proces.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De scheiding volledig geregeld met Ellen

Natuurlijk willen jullie dat de scheiding goed en grondig wordt afgehandeld. Met mediation onder leiding van de mediator Laren, kunnen jullie dit samen realiseren. Het proces, bekend als “scheiden in 7 stappen“, omvat verschillende en tevens belangrijke fasen:

 • We beginnen met het maken van afspraken over zaken zoals alimentatie, de woning, toekomstige woonomstandigheden, financiën en pensioen. Het doel is om snel duidelijkheid te scheppen, bijvoorbeeld over de woning bij de scheiding. Onze samenwerking met BMP Finance maakt het mogelijk om snel te bepalen of een van jullie de woning kan overnemen.
 • Als jullie kinderen hebben, worden afspraken over hen vastgelegd in het ouderschapsplan. Hierin worden onder andere de kinderalimentatie en de zorgverdeling opgenomen. Ook kan ik indien gewenst een apart gesprek voeren met de kinderen. Als mediator vind ik het van belang dat de kinderen een positief gevoel hebben gedurende dit traject.
 • Met een volledig beeld van de situatie en alle zaken overzichtelijk op een rijtje, kunnen weloverwogen beslissingen worden genomen. We bespreken de gevolgen en leggen alles nauwkeurig vast in juridische documenten. Onze vaste advocaat dient daarna de stukken in bij de rechtbank, waarmee de scheiding officieel wordt afgewikkeld.
 • Jullie betalen een all-in tarief, inclusief de juridische afhandeling. Zo hebben jullie een helder beeld van de totale kosten van de scheiding. De hoogte van het tarief hangt af van jullie specifieke situatie en behoeften, en wordt tijdens het kennismakingsgesprek besproken. Als een van jullie (of beiden) recht heeft op subsidie, regel ik dit graag voor jullie. Neem snel contact op met mij als mediator Laren om te bespreken hoe ik jullie kan helpen.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze echtscheidingsspecialist & mediator Laren. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Gepaste afspraken omtrent de kinderen

Het is van groot belang om passende afspraken te maken over de kinderen wanneer jullie in Laren samen een scheiding doormaken. Hierbij is het uitgangspunt dat deze afspraken in evenwicht zijn en de belangen van zowel de kinderen als jullie als ouders respecteren. Mediation Laren kan hierbij van onschatbare waarde zijn.

Een valkuil is het niet serieus nemen van de wensen van de kinderen. Dit kan bijvoorbeeld ontstaan wanneer er een machtsstrijd tussen de ouders plaatsvindt, wat al snel de gemaakte afspraken beïnvloedt.

Ook kunnen ouders zich in allerlei bochten wringen om alles zo goed mogelijk te doen voor de kinderen, waarbij ze soms zichzelf uit het oog verliezen. Dit kan zich later negatief uiten, ook op de kinderen. Het is essentieel om zowel het welzijn van de kinderen als dat van de ouders in het oog te houden om een goede balans te bewaren. Als mediator Laren zal ik erop toezien dat alles zo netjes en positief verloopt voor alle partijen.

Wat klanten over mij zeggen

“De gesprekken waren rustig en begripvol. Ellen heeft ons goed geholpen. We wisten niet wat er op ons af zou komen. En hoe we dingen moesten aan pakken. Ook werd er goed met onze 2 jarige zoon rekening gehouden. Uiteindelijk is alles goed geregeld. En kunnen we beginnen aan een nieuwe start in ons leven.” – Bas uit Montfoort

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button