Mediator Loenen aan de Vecht

Mediator Loenen aan de Vecht

Mediator Loenen aan de Vecht

Mediator Loenen aan de Vecht

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Met hulp van de mediator Loenen aan de Vecht zoeken we samen naar praktische oplossingen voor alle zaken die geregeld moeten worden, en er is altijd ruimte voor open gesprekken. Jullie scheiding wordt volledig en transparant geregeld tegen een vast all-in tarief. Het gezamenlijk regelen van zaken brengt rust en helderheid in deze periode.

Ieder scheidingstraject is uniek en verloopt op zijn eigen tempo. Tijdens onze mediation gesprekken zal ik dit met jullie bespreken, toelichten en ervoor zorgen dat er ruimte is voor jullie beiden. Het is namelijk niet ongebruikelijk dat jullie je in verschillende fasen van emoties bevinden over de relatie en de scheiding. Door hier samen inzicht in te krijgen, kan er begrip ontstaan en kunnen we op een constructieve manier naar oplossingen zoeken.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding volledig geregeld door Ellen

Ik hanteer een gestructureerde aanpak, vergelijkbaar met het stappenplan ‘scheiden in 7 stappen‘. Wat kun je verwachten van mijn werkwijze?

 • We gaan samen aan de slag om concrete afspraken te maken over jullie financiën, de verdeling van de inboedel en het pensioen. Met behulp van een alimentatieberekening komen we tot een eerlijke regeling voor de alimentatie.
 • Als jullie een eigen woning hebben, bekijken we samen de mogelijkheden en maken we snel duidelijk wat er met de woning gaat gebeuren. Als mediator Loenen aan de Vecht stel ik vervolgens het scheidingsconvenant op, waar we gezamenlijk doorheen gaan.
 • Voor ouders met kinderen werk ik nauw samen met jullie aan het ouderschapsplan. Hierin leggen we de afspraken vast over de zorgverdeling, vakanties, en andere belangrijke aspecten voor jullie kinderen. Ook bied ik de optie van een kindgesprek aan om de stem van jullie kinderen te horen en geef ik advies over hoe jullie de scheiding zo soepel mogelijk voor hen kunnen laten verlopen. Als mediator Loenen aan de Vecht vind ik dit van onschatbare waarde.
 • Zodra alle zaken zijn besproken en akkoord zijn, leg ik de juridische stappen helder aan jullie uit. Wat gebeurt er na het ondertekenen van de documenten en hoe verloopt de verdere communicatie met de rechtbank? De volledige afhandeling van de juridische procedure neem ik op me.

Scheiden met behulp van mediation legt een stevige basis voor de toekomst door alles goed op papier te zetten, waardoor toekomstige stress zoveel mogelijk wordt voorkomen.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Loenen aan de Vecht. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat zijn de voordelen van kiezen voor mediation?

Tijdens de mediation gesprekken worden samen met jullie duidelijke en passende afspraken gemaakt, zodat er geen losse eindjes zijn. Alles wordt helder vastgelegd, waardoor jullie altijd een referentiepunt hebben voor de toekomst. Dit biedt een sterke basis voor de komende periode.

Samen gaan we aan tafel, waarbij er ruimte is voor jullie persoonlijke verhalen en emoties. Hierdoor wordt voorkomen dat er een vijandige sfeer ontstaat en dat er strijd plaatsvindt. Vooral voor de kinderen is dit erg belangrijk.

Denk aan de kinderen

Als mediator Loenen aan de Vecht heb ik veel ervaring met scheidingen waar kinderen bij betrokken zijn. Mijn advies is om de wensen van je kind(eren) serieus te nemen en naar hen te luisteren. Communiceer met hen en vraag door als ze zeggen dat alles goed gaat. Betrek hun wensen en gevoelens bij de besluitvorming. Laat ook weten dat ze met anderen mogen praten over hun gevoelens, om schaamte en schuldgevoelens te voorkomen en ervoor te zorgen dat ze niet met een geheim rondlopen.

Wat klanten over mij zeggen

“De gesprekken waren rustig en begripvol. Ellen heeft ons goed geholpen. We wisten niet wat er op ons af zou komen. En hoe we dingen moesten aan pakken. Ook werd er goed met onze 2 jarige zoon rekening gehouden. Uiteindelijk is alles goed geregeld. En kunnen we beginnen aan een nieuwe start in ons leven.” – Bas uit Montfoortkeld traject. Efficiënte afwikkeling.” – anoniem uit Landsmeer

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button