Mediator Maarssenbroek

Mediator Maarssenbroek

Mediator Maarssenbroek

Mediator Maarssenbroek

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Als mediator Maarssenbroek kom ik bij jullie thuis en wordt de scheiding stapsgewijs geregeld. Samen met jullie wordt er gezocht naar goede oplossingen. Zoals bij een eigen woning en zorg voor kinderen. Samen regelen geeft passende afspraken én duidelijkheid voor de toekomst.

Er komt overzicht en rust en alle mogelijkheden worden op een rijtje gezet. Ook is er ruimte voor emoties die er zijn. Gesprekken zijn bij jullie thuis in Maarssen, Maarssenbroek en Stichtse Vecht en zowel overdag als s ‘avonds mogelijk.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De scheiding van begin tot eind geregeld met mediation

Met scheiden in 7 stappen weet je zeker dat er niets vergeten wordt en dat alles stapsgewijs wordt besproken. Mijn aanpak is persoonlijk. Als je de eerste stap wilt zetten, komt er als eerste een kosteloos kennismakingsgesprek. Dit is met jullie beiden. Besproken wordt wat ik kan betekenen, jullie ideeën en situatie en de kosten (het all-in tarief). Het verdere proces ziet er als volgt uit:

 • Alle zaken worden besproken, zodat je goede keuzes kunt maken. Denk aan de woning, financiën, inboedel en pensioen. Ook wordt er een alimentatieberekening gemaakt. Op basis hiervan wordt de alimentatie bespreekbaar gemaakt en worden goede afspraken gemaakt. Bij een koophuis bij de scheiding wordt besproken wat mogelijk is en wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid hierover. Kan één van beiden bijvoorbeeld in de woning blijven en wat is hierop van invloed?
 • Bij minderjarige kinderen komt er een ouderschapsplan met goede afspraken over de zorgverdeling van de kinderen. Het ouderschapsplan wordt afgestemd op jullie situatie. Bij jongere kinderen worden zaken bijvoorbeeld gedetailleerder vastgelegd dan bij oudere kinderen. Ook afspraken over kinderalimentatie en hoe je elkaar informeert worden gemaakt.
 • De juridische afhandeling wordt verzorgd. De mediator Maarssenbroek neemt jullie van A tot Z mee in het traject.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Maarssenbroek. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Tips voor kinderen bij de scheiding

De scheiding heeft uiteraard ook impact op jullie kinderen. Je kunt je afvragen hoe je hen goed helpt en hoe je alles goed regelt voor ze. Om deze reden is er extra aandacht voor kinderen:

 • Tip van de mediator Maarssenbroek: probeer kinderen te onschuldigen, oftewel maak duidelijk dat zij nooit schuldig zijn aan de scheiding. Leg hen uit dat zij niet verantwoordelijk zijn voor problemen, die je als ouders met elkaar hebt. Stel hen gerust dat dit volwassen problemen zijn, waar je als ouders samen uit komt.
 • Hoe maak je onderscheid tussen jullie rol als ouders en als ex-partners? Houd verdriet, frustraties en boosheid uit jullie contact als ouders. Besproken wordt hoe jullie goed met elkaar kunnen blijven overleggen én ook waarover je wilt blijven overleggen.
 • Het is mogelijk dat ik apart met kinderen spreek in een kindgesprek. Dit is een laagdrempelig gesprek waarin kinderen zelf aan het woord komen. Hoe denken zij over dingen? Zitten hen dingen dwars? Wat zijn hun ideeën en wensen?

Jullie wensen zijn bij de scheiding het uitgangspunt

Uitgangspunt in de keuzes, zijn jullie eigen wensen. Alle zaken worden samen besproken. Vervolgens wordt gekeken of iets wettelijk en praktisch mogelijk is en welke stappen gezet moeten worden. Denk aan contact leggen met een makelaar of hypotheekadviseur, als één van van beiden de woning over wilt nemen.

De scheiding aanvragen via Resolve? Dit houdt in dat er goed met je wordt meegedacht én dat je goed wordt geïnformeerd. Zo kun je passende afspraken maken, die werken in jullie situatie. De mediator Maarssenbroek staat voor jullie klaar.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button