Mediator Marum

Mediator Marum

Mediator Marum

Mediator Marum

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Samen scheiden met mij als mediator Marum. Ik bied jullie en volledig scheidingspakket. Samen regelen brengt rust en duidelijkheid voor nu en de toekomst.

Wat kunnen jullie verwachten als je gaat scheiden? Voor alle praktische zaken wordt samen gezocht naar goede oplossingen. Zoals wat te doen met de woning, hoe gaat de nieuwe woonsituatie eruit zien en wat past er voor zorgverdeling bij kinderen. Ook is er aandacht voor de emotionele impact van de scheiding en hoe daarmee om te gaan.

Ik kom graag als mediator Marum bij jullie thuis om kennis te maken. Dat kan ook in de avonduren. Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Theo jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen scheiden met behulp van Theo

Samen scheiden houdt in dat alle zaken stap voor stap worden geregeld van begin tot eind, zoals:

 • Samen met jullie worden alle zaken besproken. Denk aan de woning, financiën en pensioenen. Ook wordt er een alimentatieberekening gemaakt. Hebben jullie een koophuis bij de scheiding, dan wordt er uitgezocht wat er mogelijk is. Kan één in de woning blijven en wat is er mogelijk voor de ander?
 • Hebben jullie kind(eren) onder de 18 jaar? Dan komt er een ouderschapsplan met goede afspraken over hen. Denk aan de zorgverdeling, kinderalimentatie en hoe je de vakanties en feestdagen wilt verdelen.
 • De afhandeling bij de rechtbank wordt verzorgd. Je hoeft niet zelf naar de rechtbank. Hiermee is de scheiding volledig afgehandeld.

Hoe ziet mediation eruit in de praktijk?

De insteek van mediation bij scheiden is om overeenstemming te krijgen over alle praktische zaken. Denk aan hoe de zorgverdeling van jullie kind(eren) eruit gaat zien of de hoogte van de alimentatie. Je wordt door de mediator Marum voorgelicht over alle opties, zodat jullie in staat zijn om goede afspraken te maken. Ook wordt er met jullie meegedacht. Alle afspraken worden vastgelegd in officiële stukken, zodat het juridisch ook klopt. Je betaalt voor de hele dienstverlening een all-in tarief.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Marum. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

De scheiding goed regelen voor kinderen

Hebben jullie kinderen? Naast dat er goede afspraken in het ouderschapsplan worden gemaakt is het mogelijk dat ik apart met kinderen een kindgesprek heb. Zo kunnen zij ook hun verhaal kwijt aan een onafhankelijke derde.

Van belang is kinderen tijd en rust te geven. Er kunnen gedragsproblemen ontstaan, het kan bijvoorbeeld slechter op school gaan of ze krijgen ruzie met vriendjes. Tip: praat met jullie kinderen en ga samen iets (leuks) doen. Ga bijvoorbeeld een eindje fietsen of samen boodschappen doen. Via een omweg kun je dan polsen hoe jullie kind zich voelt en wat hij/zij denkt. De mediator Marum staat voor jullie klaar!

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is nooit prettig maar waneer alles goed en snel word afgehandeld zonder gedoe dan is dat weer een zorg minder. ik zou zonder meer Resolve scheidingsbemiddeling aanraden als men het zou vragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button