Mediator Mijdrecht

Mediator Mijdrecht

Mediator Mijdrecht

Mediator Mijdrecht

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Deskundige hulp bij de hele scheiding; dat is wat jullie van mij kunnen verwachten als mediator Mijdrecht. Samen worden er goede afspraken gemaakt, hierdoor komt er rust. Ook hoef je niet meer apart te zorgen voor een advocaat.

Ik kom graag bij jullie thuis om kennis te maken. Gesprekken zijn ook mogelijk in de avonduren. Tijdens de gesprekken is er tijd en aandacht voor het regelen van alle zaken. Ook is er aandacht voor de emoties en het bespreken van zorgen en de impact van de scheiding op alle gezinsleden.

De mediator Mijdrecht:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding volledig geregeld door Ellen

De eerste stap is een kosteloos kennismakingsgesprek bij jullie thuis. Hierna wordt de scheiding samen met jullie van begin tot eind geregeld, zoals:

 • Stappenplan: alles wordt met jullie samen, aan de hand van een rapportage met al jullie gegevens, besproken. Zoals jullie woning, de financiën en/of de zorg voor jullie kinderen. Gemiddeld zijn er 4-5 gesprekken nodig om te komen tot overeenstemming.
 • Gesprekken vinden meestal om de week plaats. De tijd tussen de gesprekken in, kun je gebruiken om na te denken, actie te ondernemen en/of knopen door te hakken. Ook emotioneel gezien hebben keuzes soms tijd nodig.
 • Hebben jullie een koophuis? Het doel is zo snel mogelijk te zorgen voor duidelijkheid. De mogelijkheden van jullie koophuis bij de scheiding worden besproken. De mediator Mijdrecht werkt samen met Hypotheek Visie zodat snel duidelijk wordt of één van jullie de woning over kan nemen.
 • Inclusief afhandeling rechtbank. De afspraken zet ik voor jullie in het scheidingsconvenant en als er kinderen zijn in een ouderschapsplan. Onze vaste advocaat dient de scheiding in bij de rechtbank en verzorgt ook de inschrijving van de scheiding in de registers van de burgerlijke stand. Hiermee is jullie scheiding volledig afgerond.

Je betaalt voor gehele dienstverlening all-in tarief. Dit zijn de totale kosten van de scheiding. Zo zijn er geen verrassingen achteraf. Mocht er recht zijn op een toevoeging, dit is afhankelijk van jullie inkomen en of er vermogen is, dan betaal je een minimale eigen bijdrage

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Mijdrecht. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe gaan jullie kinderen om met de scheiding?

Als jullie kinderen hebben, is er extra aandacht voor hen mogelijk. Naast goede afspraken in het ouderschapsplan is er in mijn dienstverlening sprake van:

 • Er wordt er met jullie meegedacht hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Tip is bijvoorbeeld: laat jullie kinderen bepalen wanneer ze willen praten over de scheiding. Nodig ze uit om te vertellen hoe zij de scheiding ervaren, wat zijn hun vragen, zorgen en vertel daarbij dat niets vreemd is wat zij voelen.
 • Ook is het mogelijk dat ik apart met jullie kinderen een gesprek heb in een kindgesprek. Hoe zitten zij in hun vel? Wat vinden zij van de afspraken in het ouderschapsplan? Zitten ze ergens mee? Dit gesprek is gewoon bij jullie thuis en laagdrempelig.

Samen scheiden met de hulp van Ellen

Samen scheiden betekent dat het uitgangspunt is dat je het elkaar mogelijk maakt goed verder te kunnen. Bijvoorbeeld dat er goede financiële afspraken komen over alimentatie. Als mediator Mijdrecht maak ik voor jullie een alimentatieberekening om zowel de partner- als kinderalimentatie vast te stellen:

 • Als eerste wordt er gekeken naar jullie inkomsten. Zoals inkomsten uit werk, eigen bedrijf of een uitkering. Daarnaast zet ik jullie lasten op een rij. Zoals de hypotheekrente, verplichte aflossingen, premie levensverzekering en een zorgverzekering.
 • Op basis van de uitkomsten van de alimentatieberekening worden afspraken over zowel de termijn als de hoogte van de alimentatie gemaakt. Uitgangspunt hierbij is dat er voor jullie beiden reële afspraken komen.

Wat klanten over mij zeggen

De gesprekken met Ellen heb ik als prettig ervaren. Ellen komt rustig over en dat gaf me een vertrouwd gevoel. Als we iets niet begrepen legde ze het in alle rust nog een keer uit. Omdat er zoveel op je af komt en je op verschillende vlakken beslissingen moet nemen is het fijn als er overzicht is en die gaf Ellen. In de communicatie via de mail was Ellen duidelijk en overzichtelijk. Kortom, ik kan Ellen van harte aanbevelen!” – Ine uit onbekend

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button