Mediator Muiderberg

Mediator Muiderberg

Mediator Muiderberg

Mediator Muiderberg

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

De echtscheiding wordt samen met mij als mediator Muiderberg van A tot Z geregeld. Er komt snel duidelijkheid over alles wat er bij de scheiding komt kijken. Daardoor komt er rust en overzicht.

Bij Ellen vinden alle ontmoetingen plaats in de comfort van jullie eigen huis, wat een ontspannen sfeer creëert voor de gesprekken. Mijn werkterrein strekt zich uit tot het gebied rondom Muiderberg. Tijdens de informele kennismaking worden de kosten van de scheiding (inclusief tarieven) doorgenomen, zodat er geen onverwachte verrassingen zijn achteraf.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ondersteuning gedurende de scheiding

Met de Methode van 7 Stappen voor Scheiding zijn jullie verzekerd dat alle aspecten worden behandeld en er geen losse eindjes overblijven, wat gemoedsrust biedt voor de toekomst. Het complete scheidingstraject van de mediator Muiderberg omvat onder andere:

 • Ik zal jullie begeleiden om gezamenlijk afspraken te maken over alimentatie, financiën tijdens de scheiding, pensioen en jullie (huur- of koop)woning. In geval van een koophuis bij de scheiding zullen we de mogelijkheden bespreken en snel duidelijkheid verschaffen.
 • Er is ook ruimte om stil te staan bij de emotionele aspecten van de scheiding. Zodra over alles overeenstemming is bereikt, zal ik het scheidingsconvenant opstellen, dat we natuurlijk samen zullen doornemen.
 • Bij kinderen zullen jullie worden begeleid bij het opstellen van een ouderschapsplan, waarin alle zaken met betrekking tot jullie kinderen aan bod komen. Denk hierbij aan de verdeling van de zorg, de invulling van verjaardagen en feestdagen, kinderalimentatie en hoe jullie elkaar op de hoogte houden met betrekking tot de kinderen.
 • Ik kan ook een kindgesprek voeren met jullie kinderen, zodat zij hun stem kunnen laten horen. Deze gesprekken kunnen ook in de avonduren plaatsvinden en zijn altijd in jullie bijzijn, zodat jullie beiden over alle informatie beschikken.
 • De juridische procedure wordt vervolgens in gang gezet door onze eigen advocaat. Jullie hoeven dus niet zelf naar de rechtbank te gaan of een advocaat in te schakelen. Op deze manier wordt jullie scheiding volledig en zorgvuldig afgehandeld. De mediator Muiderberg begeleidt jullie van begin tot eind.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Muiderberg. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat staat jullie te wachten tijdens het introductiegesprek?

Bij het introductiegesprek neem ik altijd uitgebreid de tijd. Als mediator Muiderberg nodig ik jullie uit om de volledige situatie te bespreken, zodat ik een helder beeld kan krijgen. Door gerichte vragen te stellen, kan ik beter begrijpen welke dienstverlening in jullie specifieke situatie vereist is. We zullen onder andere bespreken:

 • Of er kinderen zijn en of zij al op de hoogte zijn van de scheiding, of jullie een huis bezitten, of een eigen bedrijf, enzovoort.
 • Of jullie al concrete ideeën hebben, of dat de beslissing om te scheiden nog vers is genomen.
 • Verder zal ik het proces en mijn rol nader toelichten en ruimte bieden om al jullie vragen te beantwoorden. Na afloop zal ik het tarief en de dienstverlening afstemmen op jullie specifieke situatie, omdat maatwerk altijd vereist is. Ook zullen we de actiepunten voor het volgende gesprek bespreken.

Specialist Ellen komt bij jullie thuis

Willen jullie jullie scheiding regelen met Ellen Nijenhof? Neem dan via het contactformulier kosteloos en vrijblijvend contact met haar op voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit eerste gesprek zal Ellen jullie persoonlijke situatie bespreken, wat er bij een scheiding komt kijken, wat jullie van haar dienstverlening kunnen verwachten en het tarief.

Wat klanten over mij zeggen

“De gesprekken met Ellen heb ik als prettig ervaren. Ellen komt rustig over en dat gaf me een vertrouwd gevoel. Als we iets niet begrepen legde ze het in alle rust nog een keer uit. Omdat er zoveel op je af komt en je op verschillende vlakken beslissingen moet nemen is het fijn als er overzicht is en die gaf Ellen. In de communicatie via de mail was Ellen duidelijk en overzichtelijk. Kortom, ik kan Ellen van harte aanbevelen!” – Ine uit onbekend

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button