Mediator Rijsenburg

Mediator Rijsenburg

Mediator Rijsenburg

Mediator Rijsenburg

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Samen scheiden met mij als mediator Rijsenburg, wat betekent dat voor jullie? Stap voor stap worden alle praktische zaken geregeld tot en met de afhandeling bij de rechtbank. Samen regelen brengt snel duidelijkheid en overzicht.

Ik kom voor gesprekken bij jullie thuis in Rijsenburg  en omgeving. Goede begeleiding bij de scheiding houdt in: alle praktische en juridische zaken worden geregeld én er is aandacht voor de emotionele impact van de scheiding. Dit geeft jullie de beste basis om goed verder te kunnen.

Service mediator Rijsenburg:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scheiden in 7 stappen met mediator Ellen

Met scheiden in 7 stappen weet je zeker dat alles geregeld wordt. Er wordt altijd afgestemd op jullie situatie. Willen jullie snel, dan is dit mogelijk. Moet er meer aandacht worden besteed aan de acceptatie van de scheiding? Dan besteden we hier aandacht aan. Vooraf worden de kosten besproken, dit is een all-in tarief, zo zijn er geen verrassingen achteraf. Aan bod komt in elk geval:

 • Alle praktische zaken worden stap voor stap geregeld. Dat betekent goede afspraken over jullie financiën, pensioen en jullie woonsituatie. Is er een koophuis bij de scheiding, dan wordt besproken wat er haalbaar is. Kan één van jullie hier blijven wonen en wat is er mogelijk voor de ander qua huren of kopen? Er wordt gezorgd voor snel antwoorden op de vragen die er zijn.
 • Kinderen bij de scheiding: je wilt natuurlijk alles goed geregeld hebben voor de kinderen en voorkomen dat zij schade ondervinden van de scheiding. Er worden dan ook passende afspraken gemaakt over hen in het ouderschapsplan. Zoals: hoe verdeel je de zorg en financiële afspraken (de hoogte van de kinderalimentatie en afspraken over onvoorziene grote uitgaven). Mocht er behoefte zijn voor extra aandacht voor de kinderen, dan is een apart kindgesprek mogelijk.
 • De volledige juridische afwikkeling wordt verzorgd. De mediator Rijsenburg staat voor jullie klaar.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Rijsenburg. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Praktische & persoonlijke begeleiding bij de scheiding

Door mij als mediator Rijsenburg in te schakelen en het scheidingsproces samen door te lopen, bouw je de scheiding op een bewuste manier af. Er is veel bespreekbaar en je krijgt beiden de ruimte om na te denken, hoe je dingen in de toekomst wilt. Denk aan de toekomstige woonsituatie of de zorgverdeling bij kinderen.

In de gesprekken is er ook aandacht voor jullie verhaal en de emoties. Bewaakt wordt dat er naar elkaar geluisterd wordt en dat er geen ruzieachtige sfeer ontstaat, met alleen verwijten.

Steun van de omgeving?

Vaak is er een omgeving die zich met zaken bemoeit en een oordeel heeft. Hoe kun je hiermee omgaan?

 • Mijn advies is de omgeving zoveel mogelijk erbuiten te houden. Vaak weten die een topje van de ijsberg en situaties zijn lastig te vergelijken, aangezien elke scheiding anders is. Neem zelf zoveel mogelijk de verantwoordelijkheid voor je eigen keuzes.
 • Het is uiteraard wel raadzaam om emotionele steun te zoeken in je omgeving. Zo kun je je verhaal kwijt én kan iemand je een spiegel voorhouden. Ook kinderen kunnen er veel baat bij hebben als ze hun verhaal kwijt kunnen. Denk aan iemand op school.

Wat klanten over mij zeggen

“De gesprekken met Ellen heb ik als prettig ervaren. Ellen komt rustig over en dat gaf me een vertrouwd gevoel. Als we iets niet begrepen legde ze het in alle rust nog een keer uit. Omdat er zoveel op je af komt en je op verschillende vlakken beslissingen moet nemen is het fijn als er overzicht is en die gaf Ellen. In de communicatie via de mail was Ellen duidelijk en overzichtelijk. Kortom, ik kan Ellen van harte aanbevelen!” – Ine uit onbekend

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button