Mediator Terneuzen

Mediator Terneuzen

Mediator Terneuzen

Mediator Terneuzen

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust
Met mijn hulp als mediator Terneuzen wordt jullie scheiding helemaal geregeld voor een all-in tarief. Samen regelen geeft vaak rust en duidelijkheid.

Ik kom graag bij jullie thuis om kennis te maken. Alle gesprekken zijn bij voorkeur bij jullie thuis, de gesprekken kunnen namelijk nogal beladen en emotioneel zijn. De rustige ’thuisomgeving” kan dan erg fijn zijn. Afspraken kunnen ook in de avond.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Tessa jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding volledig geregeld

In het vrijblijvende kennismakingsgesprek wordt naast wat ik voor jullie als mediator Terneuzen kan betekenen, het all-in tarief besproken. Wat houdt mijn dienstverlening in?

 • Ik maak samen met jullie afspraken over de zorg voor je kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en de (eigen of huur-) woning. Bij een koophuis bij de scheiding wil je snel weten waar je aan toe bent. Is het bijvoorbeeld financieel haalbaar dat één van beiden in de woning kan blijven? Er wordt gezorgd voor snel duidelijkheid over deze vraag. Jullie worden goed geïnformeerd, zodat je goede keuzes kunt maken.
 • Voor kinderen komt er een ouderschapsplan met passende goede afspraken over hen. Denk aan de zorgverdeling en hoe je elkaar blijft informeren als ouders. Ook is het mogelijk dat ik apart met jullie kinderen een kindgesprek heb. Zo worden zij ook betrokken bij de afspraken en kunnen zij hun verhaal kwijt.
 • Als het convenant en ouderschapsplan zijn opgesteld, neem ik deze met jullie door. Is de inhoud akkoord? Dan plannen we een afspraak in bij jullie thuis en kunnen alle stukken ondertekend worden.
 • Als alle documenten ondertekend zijn dient onze eigen advocaat de stukken in bij de rechtbank.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Terneuzen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Partneralimentatie

Partneralimentatie op basis van alimentatieberekening. Vaak is er onzekerheid over de financiën. Je kunt bijvoorbeeld zorgen hebben of je het straks allemaal wel gaat redden. We nemen daarom de financiën bij de scheiding goed door:

 • Met jullie samen wordt de partneralimentatie besproken. Het uitgangpunt hiervoor is de alimentatieberekening. Dit is de basis, maar deze hoef je niet per se te volgen. De bedoeling is dat jullie tot reële afspraken komen.
 • We zetten de inkomsten en uitgaven op een rijtje te zetten, zo krijgt je inzicht en overzicht. Vervolgens wordt er gezorgd voor een goede en evenwichtige verdeling.

Scheiden en communicatie

Vaak gaat het niet eens om wat er inhoudelijk gezegd wordt, maar vooral over de manier waarop. Wat ik je daarin kan aanreiken is te laten zien, dat je allebei een eigen manier van communiceren hebt.

Misverstanden ontstaan al snel als je ervan uit gaat dat jouw manier “de normale manier” is. Ook kan iemand getriggerd worden door de stijl van de ander, met als gevolg dat je je bijvoorbeeld niet gezien of gehoord voelt. Door je hier bewust van te worden en te accepteren dat er meer manieren zijn, loopt de communicatie vaak een stuk soepeler.

Onze scheidingsexpert

Willen jullie je scheiding regelen met onze scheidingsmediator Terneuzen? Neem dan via het contactformulier contact met haar op voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens het eerste kosteloze gesprek bespreken we jullie persoonlijke situatie, wat er bij een scheiding op jullie afkomt en wat je van haar dienstverlening mag verwachten.

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is een ingrijpend en emotioneel proces. Als daarnaast de situatie ook nog eens complex is en vele variabelen kent, is de rol van een onafhankelijke mediator essentieel gebleken. De persoonlijke en begripvolle houding naar alle partijen heeft daar zeker toe bijgedragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Tessa jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button