Mediator Terneuzen

Mediator Terneuzen 

Mediator Terneuzen

Mediator Terneuzen

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Met mijn hulp als mediator Terneuzen wordt jullie scheiding helemaal geregeld voor een all-in tarief.

Samen regelen geeft vaak rust en duidelijkheid.

Ik kom bij jullie thuis in Terneuzen en omgeving, zoals Axel, Biervliet, Hoek, Hulst, Koewacht, Overslag, Philippine, Sas van Gent, Sluis, Sluiskil, Spui, Westdorpe, Zaamslag, Zandstraat, Zeeuws-Vlaanderen en Zuiddorpe.

Jullie scheiding volledig geregeld met de mediator in Terneuzen

In het vrijblijvende kennismakingsgesprek wordt naast wat ik voor jullie als mediator in Terneuzen kan betekenen, het all-in tarief besproken. Wat houdt mijn dienstverlening in?

 • Ik maak samen met jullie afspraken over de zorg voor je kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en de (eigen of huur-) woning. Bij een koophuis bij de scheiding wil je snel weten waar je aan toe bent. Is het bijvoorbeeld financieel haalbaar dat één van beiden in de woning kan blijven? Er wordt gezorgd voor snel duidelijkheid over deze vraag. Jullie worden goed geïnformeerd, zodat je goede keuzes kunt maken.
 • Voor kinderen komt er een ouderschapsplan met passende goede afspraken over hen. Denk aan de zorgverdeling en hoe je elkaar blijft informeren als ouders. Ook is het mogelijk dat ik apart met jullie kinderen een kindgesprek heb. Zo worden zij ook betrokken bij de afspraken en kunnen zij hun verhaal kwijt.
 • Als het convenant en ouderschapsplan zijn opgesteld, neem ik deze met jullie door. Is de inhoud akkoord? Dan plannen we een afspraak in bij jullie thuis en kunnen alle stukken ondertekend worden.
 • Als alle documenten ondertekend zijn dient onze eigen advocaat de stukken in bij de rechtbank.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met onze deskundige mediator in Terneuzen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Partneralimentatie op basis van alimentatieberekening

Vaak is er onzekerheid over de financiën. Je kunt bijvoorbeeld zorgen hebben of je het straks allemaal wel gaat redden. We nemen daarom de financiën bij de scheiding goed door:

 • Met jullie samen wordt de partneralimentatie besproken. Het uitgangpunt hiervoor is de alimentatieberekening. Dit is de basis, maar deze hoef je niet per se te volgen. De bedoeling is dat jullie tot reële afspraken komen.
 • We zetten de inkomsten en uitgaven op een rijtje te zetten, zo krijgt je inzicht en overzicht. Vervolgens wordt er gezorgd voor een goede en evenwichtige verdeling.

Scheiden en communicatie

Vaak gaat het niet eens om wat er inhoudelijk gezegd wordt, maar vooral over de manier waarop. Wat ik je daarin kan aanreiken is te laten zien, dat je allebei een eigen manier van communiceren hebt.

Misverstanden ontstaan al snel als je ervan uit gaat dat jouw manier “de normale manier” is. Ook kan iemand getriggerd worden door de stijl van de ander, met als gevolg dat je je bijvoorbeeld niet gezien of gehoord voelt. Door je hier bewust van te worden en te accepteren dat er meer manieren zijn, loopt de communicatie vaak een stuk soepeler.

Onze mediator in Terneuzen

Willen jullie je scheiding regelen met onze scheidingsmediator in Terneuzen? Neem dan via het contactformulier contact met haar op voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens het eerste kosteloze gesprek bespreken we jullie persoonlijke situatie, wat er bij een scheiding op jullie afkomt en wat je van haar dienstverlening mag verwachten.

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is een ingrijpend en emotioneel proces. Als daarnaast de situatie ook nog eens complex is en vele variabelen kent, is de rol van een onafhankelijke mediator essentieel gebleken. De persoonlijke en begripvolle houding naar alle partijen heeft daar zeker toe bijgedragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button