Mediator Zundert

Mediator Zundert

Mediator Zundert

Mediator Zundert

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Je hebt samen dingen gedeeld, kijk daar met respect op terug. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is. Voorkom dat je bitter in het leven komt te staan en probeer te koesteren wat er geweest is.

“Door als partners samen het scheidingsbemiddelings traject in te gaan, maak je afspraken waar jullie beiden achterstaan. Dit maakt dat jullie allebei met een goed gevoel aan een nieuwe toekomst kunnen gaan werken. De periode wordt dan goed afgesloten.”

In mijn rol als mediator Zundert, stel ik een uitgebreid pakket voor bij scheidingen. Samen met jullie wordt er gezocht naar praktische oplossingen voor alle zaken die daarbij komen kijken. Door de gesprekken bij jullie thuis te voeren, wordt er een omgeving gecreëerd waar persoonlijke aandacht centraal staat en waar jullie verhaal de ruimte krijgt.

Als mediator Zundert ben ik er om jullie te begeleiden doorheen het proces van scheiding. Mijn aanpak omvat een allesomvattend pakket voor een vaste prijs, zonder onverwachte kosten achteraf.

Door samen aan tafel te zitten en alle zaken te regelen, creëren we helderheid voor het heden en de toekomst. Ik kom kosteloos bij jullie thuis voor een kennismakingsgesprek, waarin we kunnen bespreken hoe ik jullie het beste kan ondersteunen.

Voordelen Marion:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Marion jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De scheiding volledig geregeld

Met onze mediation in zeven stappen krijgen jullie een persoonlijke aanpak en professionele ondersteuning tijdens jullie scheiding. Speciale aandacht wordt besteed aan jullie kinderen, met de mogelijkheid tot aparte gesprekken om ook hun stem te horen in de afspraken die gemaakt worden. Onze dienstverlening omvat verschillende aspecten:

 • Gemeenschappelijke overeenkomsten: Samen met jullie worden afspraken gemaakt over alle praktische zaken, die vervolgens worden vastgelegd in een convenant. Dit omvat onder andere jullie woonsituatie, financiën en eventuele alimentatie.
 • Speciale aandacht voor kinderen: Indien er kinderen bij betrokken zijn, worden aparte afspraken gemaakt over hun welzijn. Deze worden opgenomen in een ouderschapsplan, waarbij ook de mogelijkheid bestaat voor kindgesprekken om hun belangen te waarborgen.
 • Juridische ondersteuning: Onze diensten omvatten ook de juridische afhandeling van de scheiding. Wij stellen de benodigde juridische documenten op, bespreken deze met jullie en laten ze vervolgens indienen bij de rechtbank door onze ervaren advocaat. De volledige procedure, inclusief de inschrijving van de scheiding in de burgerlijke stand, wordt door ons verzorgd. De mediator Zundert staat voor jullie klaar.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ontzorgen jullie volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Zundert. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Volledig all-in pakket voor scheidingstarieven

We bieden een all-in-één tarief voor het volledige proces van scheiding. De kosten hiervan zijn afhankelijk van jullie specifieke situatie, inclusief wat al overeengekomen is en wat nog besproken moet worden. Tijdens een eerste vrijblijvend gesprek worden deze tarieven met jullie besproken. Mogelijk komen jullie in aanmerking voor een subsidie, afhankelijk van jullie inkomen en eventueel vermogen.

Compleet overzicht met mediation Zundert

Het gezamenlijk regelen van de scheiding biedt verschillende voordelen:

 • Jullie worden volledig geïnformeerd over alle aspecten van de scheiding, inclusief de wettelijke mogelijkheden, rechten en plichten. Bijvoorbeeld, bij een huwelijk in gemeenschap van goederen hebben jullie beide recht op de helft van het vermogen. Daarnaast krijgen jullie inzicht in waar er afgeweken kan worden van wettelijke regelingen, zoals bij partneralimentatie of de verdeling van pensioen.
 • De scheiding wordt afgestemd op jullie specifieke wensen. Dit kan gaan om afspraken over de zorg voor de kinderen of de hoogte van de alimentatie. Aangezien veel zaken met elkaar verbonden zijn, kijken we altijd naar het totaalplaatje. Zo hangt bijvoorbeeld de hoogte van de partneralimentatie samen met de mogelijkheid om een hypotheek te verkrijgen voor de huidige woning. Ons doel is ervoor te zorgen dat jullie beiden goed verder kunnen na de scheiding

Wat klanten over mij zeggen

“Wat ik fijn vond is dat er erg veel aandacht uitging naar de nieuwe situatie met kinderen. Al mijn vragen werden beantwoord ik kan Resolve zeker aanraden.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button