Mediator Goes

Mediator Goes

Mediator Goes

Mediator Goes

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust
Samen jullie scheiding regelen onder begeleiding van mij als de mediator Goes. Er komt overzicht en ook juridische zaken worden uit handen genomen. Door samen gemaakte afspraken ontstaat er rust en duidelijkheid.

Gesprekken zijn bij jullie thuis en ook mogelijk in avonduren. Van belang bij mediation is het commitment om mee te werken en samen te zoeken naar oplossingen. Ik ben MfN geregistreerd en ervaren.

Voordelen mediator Goes

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Tessa jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding volledig geregeld

Met scheiden in 7 stappen zijn jullie ervan verzekerd dat alles goed afgehandeld wordt. Denk aan de praktische en ook juridische zaken. Hierbij is er altijd ruimte voor de emoties en worden jullie ondersteund in de onderlinge communicatie. Samen scheiden in de praktijk:

 • Samen met jullie worden stap voor stap afspraken gemaakt over jullie financiën, alimentatie, pensioen, inboedel en jullie woning. Bij een eigen woning bij de scheiding worden de opties besproken en welke stappen er gezet moeten worden. Insteek is dat er zo snel mogelijk duidelijkheid komt.
 • Hebben jullie een minderjarig kind of meerdere kinderen? Afspraken over hen komen in een ouderschapsplan. Ook is het mogelijk dat ik apart met kinderen spreek in een kindgesprek.
 • Als er over alle zaken overeenstemming is bereikt en jullie het over de afspraken eens zijn, wordt alles door mij vastgelegd. Onze vaste advocaat levert de stukken in bij de rechtbank. Hiermee is jullie scheiding volledig afgewikkeld.
 • In het kennismakingsgesprek met jullie beiden wordt besproken wat ik als mediator Goes kan betekenen en wat de kosten voor de hele scheiding (het all-in tarief) zijn.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Goes. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Jullie beide belangen

Bij mediation worden er pas afspraken in het scheidingsconvenant vastgelegd wanneer jullie hier allebei achter staan. Belangrijk is dat de gemaakte afspraken voor nu goed zijn en ook in de toekomst.

Van jullie wordt gevraagd open te staan voor praktische oplossingen. Ook om oog te hebben voor het geheel van de situatie. Dit betekent dat je soms een compromis moet sluiten. Waar kun je de ander tegemoet komen en waar is de grens? Hierbij hoef je niet bang te zijn dat aan jouw belangen voorbij wordt gegaan. Door mij wordt bewaakt dat beider belangen met de afspraken worden gediend. Ik begeleid jullie beiden in dit proces als mediator Goes. Ook wordt voorkomen dat afspraken worden gemaakt op basis van alleen emoties.

Kinderen steunen bij de scheiding

Als jullie kinderen hebben, worden er tips gegeven hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Ook is er een gesprek mogelijk met jullie kinderen. Tips om jullie de kind(eren) te steunen zijn:

 • Laat jullie kinderen beseffen dat er meer kinderen zijn die in hetzelfde schuitje zitten en te maken hebben (gehad) met een scheiding. Vraag aan ze of andere kinderen op school of op sport kennen, die hiermee te maken hebben. Vaak horen ze verhalen van andere kinderen, waardoor ze een bepaald beeld hebben. Door met ze te praten, kunnen jullie ze geruststellen of dingen duidelijk maken.
 • Zie de andere partner als ouder. Het kan zijn dat je teleurgesteld bent in de ander als partner. Dit betekent niet dat hij of zij geen goede moeder of vader is. Door op een respectvolle wijze met de andere ouder om te gaan, draag je ook bij aan de verwerking van de scheiding van de kinderen.

Onze scheidingsexpert

Willen jullie je scheiding regelen met onze scheidingsmediator? Neem dan via het contactformulier contact met ons op voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Tijdens een eerste gesprek bespreken we jullie persoonlijke situatie, wat er bij een scheiding op jullie afkomt en wat je van onze dienstverlening mag verwachten.

Wat klanten over mij zeggen

“Meteen een goed gevoel. Lekker vlot, duidelijk, recht door zee. Goede eerlijke gesprekken waarbij vanuit eenieders standpunt zaken uitgelegd werden. De mediator laat niets aan het toeval over en rust pas als ook alles tot in de puntjes is uitgewerkt.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Tessa jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button