Mediator Kapelle

Mediator Kapelle 

Mediator Kapelle

Mediator Kapelle

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Wat kan ik als mediator Kapelle voor jullie betekenen?

We zetten alle zaken die geregeld moeten worden op een rijtje om goede afspraken te maken. Zo wordt jullie scheiding van A tot Z zorgvuldig geregeld.

Ik kom als mediator Kapelle andere andere bij jullie thuis in: Biezelinge, Kruiningen, Rilland, Schore, Wemeldinge en Yerseke. Ook bestaat mijn werkgebied uit: Borsele, Goes, Heinkenszand, Reimerswaal, Noord-Beveland, Zuid-Beveland.

Mediation in heel Zeeland ✓ Gesprekken bij jullie thuis ✓ Samen regelen brengt rust en duidelijkheid.

De scheiding compleet geregeld met de mediator Kapelle

Vooraf krijg je een duidelijk kostenoverzicht, we werken namelijk met een all-in tarief voor de hele scheiding. De volledige afwikkeling bestaat uit:

 • Alle afspraken over minderjarige kinderen komen in een ouderschapsplan. Zoals een goede zorgverdeling, kinderalimentatie en hoe je elkaar blijft informeren over de kinderen.
 • Moeten er afspraken komen over jullie koophuis bij de scheiding? Is het haalbaar dat één van beiden hier in kan blijven wonen en wat is dan mogelijk voor de ander? Of gaat de woning in de verkoop en moeten hier afspraken over komen? We zetten de opties op een rijtje en bespreken welke stappen er gezet moeten worden. Insteek is te zorgen voor snel duidelijkheid. Als jullie een huurhuis hebben, bespreken we hiervan uiteraard de opties.
 • Er wordt een alimentatieberekening gemaakt voor goede afspraken zowel partner als – kinderalimentatie en er komen afspraken over de verdeling van de financiën en pensioenen. Zo weet je zeker dat alles aan bod komt en zijn er geen losse eindjes.
 • De laatste stap is de juridische afwikkeling. Dit wordt verzorgd. Je hoeft niet zelf naar de rechtbank.

Service mediator Kapelle:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in de regio Kapelle. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Extra aandacht voor kinderen bij de scheiding

Hebben jullie kinderen? Er worden altijd passende afspraken gemaakt over de zorgverdeling, invulling van de feestdagen en vakanties. Hebben jullie jonge kinderen, dan is het bijvoorbeeld aan te raden de vakanties in kortere periodes op te delen. Denk bijvoorbeeld aan een aantal dagen of een week in plaats van 3 weken aaneengesloten. Bij oudere kinderen kun je aan hen vragen wat hun wensen zijn over de invulling van de vakanties.

Om kinderen te betrekken bij de afspraken over hen, is het ook mogelijk dat ik apart een kindgesprek met ze heb. Zo kunnen zij hun wensen vertellen aan een onafhankelijk iemand en eventuele vragen of zorgen.

Met mediation Kapelle zorg je voor passende afspraken

Samen met jullie worden alle zaken stap voor stap besproken. Doel is te komen tot goede en eerlijke afspraken:

 • Er wordt in de gaten gehouden of een keuze niet in het nadeel van één van jullie is en er wordt gezorgd voor balans.
 • Uitgangspunt zijn jullie wensen; gevraagd wordt wat je beiden echt wil en belangrijk vindt. Zijn er tegengestelde behoeftes, dan wordt er besproken wat een compromis kan zijn. Soms is de bereidheid nodig om andere afspraken te maken dan je in eerste instantie dacht.

Goede hulp bij scheiden: er is in de gesprekken aandacht voor jullie beiden. Bij praktische zaken wordt gevraagd wat je eigen ideeën zijn en ook op emotioneel gebied is er aandacht voor hoe jullie beiden er in staan. Dit geeft jullie het beste uitgangspunt om straks goed verder te kunnen.

Wat klanten over mij zeggen

“Meteen een goed gevoel. Lekker vlot, duidelijk, recht door zee. Goede eerlijke gesprekken waarbij vanuit eenieders standpunt zaken uitgelegd werden. De mediator laat niets aan het toeval over en rust pas als ook alles tot in de puntjes is uitgewerkt.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button