Mediator Oudewater

Mediator Oudewater

Mediator Oudewater

Mediator Oudewater

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Wat kan ik voor jullie betekenen als mediator Oudewater? De scheiding wordt stapsgewijs geregeld. Samen regelen geeft het beste uitgangspunt voor de toekomst, omdat je zaken goed hebt vastgelegd.

Ik kom bij jullie thuis in Oudewater en omgeving, zoals Hekendorp, Papekop en Snelrewaard. Ook bestaat mijn werkgebied uit IJsselstein, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater en Vianen.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volledig scheidingspakket bij Resolve

In het eerste kennismakingsgesprek bij jullie thuis worden de kosten besproken en wat de mediator Oudewater voor jullie kan betekenen:

 • Samen worden goede afspraken gemaakt over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, de woning en financiën. Afspraken over kinderen komen in een ouderschapsplan. Bij een koophuis bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor antwoorden op wat haalbaar is.
 • Juridische afhandeling door onze vaste advocaat. Je hoeft niet zelf naar de rechtbank
 • Je betaalt voor de hele afwikkeling van de scheiding een all-in tarief. Dit zijn de totale kosten van de mediation, dus ook de afwikkeling bij de rechtbank.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Oudewater. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Aandacht voor de zakelijke en emotionele kant van de scheiding

Een scheiding heeft op veel fronten impact. Praktische zaken moeten worden geregeld en je wereld staat op de kop. Ook kun je je afvragen hoe je de kinderen goed steunt in deze periode. Wat mediation hierin kan betekenen:

 • Bij kinderen bij de scheiding: er worden passende afspraken gemaakt over jullie kinderen, die passend zijn bij jullie situatie. Onder andere afhankelijk van de leeftijd, behoeftes van de kinderen en jullie persoonlijke situatie. Bij jongere kinderen worden bijvoorbeeld zaken concreter vastgelegd dan bij ouder kinderen (denk aan duidelijke afspraken over zogenaamde wisselmomenten).
 • Het is ook mogelijk dat ik apart met kinderen een kindgesprek heb. Dit is een gesprek bij jullie thuis over bijvoorbeeld hun ideeën over de zorgverdeling en wat zij graag wel of juist niet willen.
 • De gesprekken worden op jullie behoefte afgestemd. Er is ruimte voor emoties in de gesprekken. Ook wordt bewaakt dat de emoties de afspraken niet beïnvloeden en dat deze zuiver blijven. Iemand kan bijvoorbeeld uit kwaadheid en genoegdoening vinden recht te hebben op de hele inboedel. De mediator Oudewater staat jullie bij iedere stap bij.

Wat vinden jullie belangrijk?

Uitgangspunt bij alle praktische zaken is wat jullie belangrijk vinden en wat jullie eigen ideeën zijn. Denk aan wensen over de eigen woning bij de scheiding of hoe zien jullie de zorgverdeling van de kinderen. Vervolgens bespreken we of jullie op een lijn zitten en wat praktisch haalbaar is. Is het bijvoorbeeld haalbaar om de woning voor een van beiden over te nemen of is co-ouderschap (is een gelijke zorgverdeling) praktisch mogelijk?

Goede hulp bij de scheiding van Resolve houdt in dat je goed wordt geïnformeerd en dat er met jullie wordt meegedacht over passende oplossingen

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button