Mediator Flevoland

Mediator Flevoland

Een scheiding is ingrijpend. Samen met de mediator Flevoland zorgen we ervoor dat jullie overal goede afspraken over kunnen maken. Denk daarbij aan afspraken over  financiële zaken, zoals het verdelen van het gemeenschappelijk vermogen, jullie woning en de alimentatie. Resolve beschikt over een landelijk netwerk van mediators. Er is dus altijd een mediator die bij jullie thuis langs kan komen.

Beschikbaar voor mediation Flevoland

Mediator Flevoland is specialist in samen scheiden

De scheiding van begin van tot eind geregeld op een zorgvuldige wijze. Wat kunnen jullie hierin verwachten van onze Flevoland mediator?

→ Alle praktische zaken geregeld
Samen met jullie wordt een overzicht van de financiële situatie gemaakt, inclusief eventuele schulden. Vervolgens bespreken we hoe deze financiën verdeeld worden. De kinder- en partneralimentatie worden vastgesteld en besproken op basis van een alimentatieberekening. Hebben jullie een eigen woning, dan worden de opties besproken. Jullie wensen zijn leidend. Alle afspraken worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant.

→ Goede afspraken over jullie kinderen in het ouderschapsplan
Bij minderjarige kinderen komt er een goed ouderschapsplan. Passend bij hun leeftijd en hoe jullie je ouderschap na de scheiding willen vormgeven. Er komen passende afspraken over hen. Zoals wat is een goede omgangsregeling en hoe blijf je elkaar informeren. Ook is het mogelijk dat een mediator een gesprek met jullie kind(eren) heeft.

→ Afhandeling rechtbank
De juridische afhandeling wordt door onze advocaat verzorgd. Jullie hoeven dus niet apart een advocaat in te schakelen.

→ All-in tarief
Voor de hele dienstverlening betaal je een all-in tarief.

Maak een afspraak in Flevoland

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

mediator flevoland

Onze mediator komt bij jullie thuis in heel Flevoland

Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button