Mediator Overijssel

Mediator Overijssel

Mediation kan een nuttige oplossing zijn voor stellen die willen scheiden in de provincie Overijssel. In plaats van naar de rechter te stappen, kunnen jullie besluiten om samen te werken met een mediator om je problemen op te lossen. Dit kan helpen om tijd en geld te besparen in vergelijking met een juridisch traject.

Voor ouders kan mediation bijzonder nuttig zijn. De mediator kan helpen bij het opstellen van een ouderschapsplan dat voldoet aan de behoeften van het kind en de ouders. Door samen te werken, kan de mediator helpen om de communicatie tussen de ouders te verbeteren en conflicten te verminderen.

Mediation kan helpen om de stress en kosten van een rechtszaak te verminderen en de toekomstige relatie tussen beide partijen te verbeteren. Kies hieronder een mediator Overijssel.

Kies uw mediator Overijssel

Jullie scheiding van begin tot eind geregeld met de mediator Overijssel

Door samen goede afspraken te maken, komt er voor jullie duidelijkheid en rust.
Door onze ervaring kunnen we jullie op alle fronten bijstaan. Jullie scheiding wordt dan ook volledig geregeld. Wat kun je verwachten van onze mediators in Overijssel?
→ Samen met de mediator worden afspraken gemaakt
Dit geldt voor alle zaken waar afspraken over moeten worden gemaakt. Zoals alimentatie, de financiën, de woning of afspraken over jullie kinderen. Er is extra steun voor kinderen mogelijk door een apart kindgesprek in te plannen. Bij een eigen woning bij de scheiding komt er snel duidelijkheid over de mogelijkheden.
→ Wij zorgen ook voor de juridische afhandeling van de scheiding
Onze advocaat levert het scheidingsconvenant en als er kinderen zijn, het ouderschapsplan in bij de rechtbank. Je hoeft zelf niet naar de rechtbank en de scheiding wordt schriftelijk afgerond.
→ All-in tarief
De afspraken voor mediation zijn bij jullie thuis en je betaalt een all-in tarief, inclusief advocaatkosten.

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Mediator Overijssel
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button