De mediators van Resolve Visie

De mediators van Resolve Visie

Maak kennis met de scheidingsmediators van Resolve Visie.

Onze mediators

Samen regelen met de mediator in jullie buurt geeft rust en duidelijkheid

Wat zijn de voordelen van mediation?:
→ Er worden afspraken gemaakt over alles wat er geregeld moet worden.
Zoals alimentatie, de woning en financiën. Bij een scheiding met koophuis wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid over wat haalbaar is.

→ Extra aandacht voor kinderen.
Als jullie kinderen hebben, worden er afspraken gemaakt over hen, zoals de omgangsregeling. Deze afspraken komen in een ouderschapsplan. Ook is het mogelijk dat ik kinderen apart spreek in een kindgesprek.

→ Spanningen in de toekomst voorkomen.
Praktische zaken worden geregeld in het scheidingsconvenant en omdat de gesprekken bij jullie thuis plaatsvinden is er ook ruimte voor emoties en jullie verhaal. Vaak ontstaat er rust, aangezien zaken gaandeweg steeds duidelijker worden.

→ Juridische afhandeling.
De juridische afhandeling wordt verzorgd. Alle stukken worden ingediend bij de rechtbank. Je hoeft dus niet zelf naar de rechtbank.

→ Kosten.
Je betaalt voor mediation een all-in tarief, zodat vooraf de kosten voor een mediation traject duidelijk zijn. Onze dienstverlening is inclusief advocaatkosten. In het eerste gesprek wordt het tarief vastgesteld, op basis van jullie specifieke situatie en wat jullie nodig hebben de scheiding goed en zorgvuldig te regelen.

We ondersteunen en ontzorgen je volledig.

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen.

Wil je eerst meer weten over onze werkwijze?
Scheiden in 7 stappen →

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button