Wim Bramel

Mediator Wim Bramel

Wim Bramel

Mediator Wim Bramel 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Voor jullie is het belangrijk dat er afspraken komen die duidelijk zijn én ook houdbaar en duurzaam voor de toekomst, zeker als er kinderen bij betrokken zijn. Dit betekent dat je hierop kunt terugvallen, dat je zoveel mogelijk discussies voorkomt en dat zaken straks goed lopen.

De wettelijke richtlijnen zijn het kader, daarbinnen kijken we wat bij jullie situatie past.

Ondanks dat een scheiding een moeilijke periode is, is het mijn streven dat jullie met een goed gevoel kunnen terugkijken op de gesprekken en deze als positief ervaren. Dit zit soms al in kleine dingen, zoals op tijd op afspraken komen, maar ook objectief en rustig de verschillende onderwerpen bespreken om met elkaar tot passende afspraken te komen. Zoals wat is een goede zorgverdeling voor jullie kinderen of hoe regel je alles financieel op een goede manier.

Bij een scheiding komen meerdere dingen tegelijk op je af en kan het zijn dat je “door de bomen, het bos niet meer ziet”. Door te kiezen voor professionele begeleiding weet je zeker dat alle punten, die noodzakelijk zijn bij de scheiding aan bod komen. Zaken worden goed met jullie doorgesproken en uiteindelijk vastgelegd in het ouderschapsplan en/of het echtscheidingsconvenant.

De toekomst, het huis, waar ga ik (met de kinderen) wonen, wie zorgt waarvoor, wat gebeurt er met de kinderen? Al dit soort vragen kunnen door je hoofd spoken. Het welzijn van de kinderen is voor de meeste mensen het allerbelangrijkste.

De ouders beslissen, maar de kinderen hebben ook een stem. Zij mogen (en moeten) ook gehoord worden. Wat vinden zij van het ouderschapsplan en de omgangsregeling? Met jullie bespreek ik hoe je kinderen bij de afspraken over hen betrekt, zodat zij kunnen vertellen wat zij willen of juist niet, zonder dat ze in een loyaliteitsconflict komen.

Is het lastig om de eerste stap te zetten? Heb je een vraag of willen jullie dat ik langskom voor een kennismakingsgesprek? Bel of mail mij gerust. Ik sta graag voor jullie klaar.

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over mij

Ik ben 55 jaar en ervaringsdeskundige met een eigen scheiding in het verleden. Ik heb een zoon en dochter uit het vorige huwelijk en de impact op mijn kinderen is me altijd bijgebleven. Ik ben nu weer gelukkig getrouwd en heb een “bonuskind”.

Verder houd ik van bijna alles wat met auto- en motorsport te maken heeft. Voor een ritje met de motor door de Dolomieten ben ik ook altijd te porren. In het verleden heb ik een internationale management carrière gehad en veel gereisd en ook nu vind ik het nog steeds leuk om te reizen.

Ervaring

Sinds een aantal jaren ben ik MfN registermediator. De eerste jaren als zelfstandige, vervolgens ben ik aangesloten bij Resolve. Hierdoor kan ik jullie nog beter ondersteunen in de begeleiding.

Daarvoor heb ik een carrière gehad in de internationale express sector bij TNT Express, als laatste in de functie als general manager in voormalige Sovjet Unie landen. Als lid van het senior managementteam heb ik onder andere in het buitenland acquisities gedaan en deze binnen TNT structureel geïntegreerd. Ook hier kwam het begeleiden van mensen en teams al op de voorgrond te staan.

 

Wat klanten over mij zeggen

“Wim is een topper! Werkt zeer efficiënt en punctueel. Laat niets aan het lot over en denkt mee. Hij is zakelijk maar zeker ook iemand die meeleeft.” – Bjorn uit Groenlo

Mijn werkgebied

Ik kom bij jullie thuis in o.a. de DoetinchemEnschede, HaaksbergenHengelo en Almelo.

Afspraken zijn zowel overdag als in de avonduren mogelijk. Ook is het mogelijk op een neutrale locatie af te spreken.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

  • Hoe werkt mediation?

  • Wat zijn de voordelen van mediation?

  • Hoe werkt het scheidingstraject?

  • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie
Benieuwd of ik jullie ook kan helpen? Stuur mij een bericht
Laat je gegevens hier achter en ik neem contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button